kazav deka zavisi i od toa kolku golem e dogovorot. zasluzuva najdovski da ima golema plata bidejki imase za nego veke dobri ponudi i sekako e kvaliteten igrac, isto zasluzuva i dogovor preku na primer 2 godini za da go vratis, ama za vo makedonija 4 godisen dogovor za igrac koj za 2 meseci ke napolni 32 godini e nesto nelogicno. edino da e dogovor vo pravec so tek na vreme da mu se namaluva platata, ama tesko mozam da si zamislam deka dogovorile takvo nesto, barem ne so podrasticno namaluvanje. inace vo pravo si deka kaj nas stoperite i na postari godini vrsat rabota i ne ni isklucuvam deka filip ke bide takov, ama toa e tesko predvidlivo i pak ke recem zavisi od platata bidejki edno e nekoj 34-35 godisen da ti vrsi rabota za 1,5-2k, drugo e toa da bide za 5k (na pamet mi se brojkite), na 35 godini fudbalerot najcesto nema da go ima kvalitetot kako na 31 godina. miskovski koj go spomna kaj vas poslednite godini bese eden od podobrite, sepak ne e toj koj bese do pred 4+ godini.Според мене одлична најава е потпис на 4 години , доказ дека се гледа на долг проект а не на кратки стази ..
Друга работа , бидејки пратиш фудбал веројатно знаеш дека стоперите играат одличен фудбал до 35 години ..
Гледај го Мишковски лани кај нас , со 37 години беше најдобар кај нас .
Го имаш Пепе од Португалија со 41 година сега на европсково кој игра прва постава , нас ни треба докажан квалитет и Најдовски е супер трансфер , ова е мое мислење поздрав
Најдовски не е штопер. Задни везни е.Според мене одлична најава е потпис на 4 години , доказ дека се гледа на долг проект а не на кратки стази ..
Друга работа , бидејки пратиш фудбал веројатно знаеш дека стоперите играат одличен фудбал до 35 години ..
Гледај го Мишковски лани кај нас , со 37 години беше најдобар кај нас .
Го имаш Пепе од Португалија со 41 година сега на европсково кој игра прва постава , нас ни треба докажан квалитет и Најдовски е супер трансфер , ова е мое мислење поздрав
Заден везен порано коа беше помлад и во младински категории, сега игра штопер.Најдовски не е штопер. Задни везни е.
Следете ја вистинската трагаСе спомнува ли еден репрезентативен голман, и еден бивши аустриски играч од Црвена Звезда?
у право беше.Моменталниот состав е полош од тој што го пиша @Saber Rider . Ајде ќе видиме што спрема новиот директор, да не одиме одма со песимизам. Денес важно е кој може да дојде на тренингот, потребно е да покажеме бројка денес
Тој од ѕвезда ич не ми прави мерак. Бивши играч, последниве 4 години се врти по Литванија и втори арапски лиги.Се спомнува ли еден репрезентативен голман, и еден бивши аустриски играч од Црвена Звезда?
Гарначо ако не се лажам е тоа детето што отиде у Лас Палмас зимово, младинец е 17 години, треба да е добар…Гарначо е тука.
Да, он е. Константино.Гарначо ако не се лажам е тоа детето што отиде у Лас Палмас зимово, младинец е 17 години, треба да е добар…