UEFA Euro 2024 (Европско Првенство)

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување

Кој?

• Вкупно гласачи
    112
  • Гласањето е завршено на .
Ги погоди измените, двајцата невидливи излегоа.

Кажвајте кој сакате гол да дај да го искудам :LOL::D
Автоматски споено мислење:

Јамал и Меси :)

Кажвајте кој сакате гол да дај да го искудам :LOL::D
Автоматски споено мислење:

Јамал и Меси :)
Ми излезе сликава и претходно и стварно не ми е јасно зошто го викнале Меси да се слика со рандом бебе. Или од тогаш знаеле дека има талент за фудбал? :D

Ми излезе сликава и претходно и стварно не ми е јасно зошто го викнале Меси да се слика со рандом бебе. Или од тогаш знаеле дека има талент за фудбал? :D
At the time, 2008, there used to be a charity calendar in which players of the first-team participated in a totally different, altruistic & kind way with children. It just so happened, Messi got paired w/ a barely 6-month Lamine Yamal. These images were taken by @Sport #FCB.

Очигледно ќе да е вистина. Каков расплет на настани.:D

Пиши дека играчите на Барселона позирале за некој календар спонзориран од Диарио спорт

Андрих може комотно да го смени а Раум која дупка е денес.

Gesendet von meinem SM-S921B mit Tapatalk

Па искрено со овој фриз на Андрих ништо повеќе не заслужува Германија. Добро бе, се погледнал овој во огледало?
Вчера се офарба типот, болесник прав.

И Фуенте не е салам, сите ги извај, ако оди на продолженија натпреварот дедо ми гол ќе дај

Нека го форсира Хаверц црепот Најгелсман, овој Филкруг 5 пати подобар како шпиц.

Да има пола од кариерата на Меси треба да е среќен.

Абе зш Горетска не е во репква ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom