Ah bre prijatel... jas glava ne znam kaj mi e... zborot somnez nitu mi e klucen niti vazen.. da go zaboravime nego... za doktorot i negovata kompetentnost nemam ni komentar. Vrv profesionalizam i ekspertiza. Vprocem fala za preporakata!
Mene drugo mi bese prasanjeto, spremen sum da se doveram na nego 100% i da procediram so operacija, prasanjeto mi beshe dali da baram i vtoro mislenje i pravam dopolnitelni ispituvanja ili e gubenje skapoceno vreme... sepak ne e mal zafat i sakav barem nekoe mislemje da slusnam. Sam sum vo ova i nemam na kogo da se obratam..
Izvini i ti i Dr. Jovik ako prethodniot komentar zvucese kako toj da nagoduva... ne mi bese toa poentata..
Dokolku si ti toj pacient za koj deneska mi kaza kolegata //koga go prasav za intervencija poradi ,,somnez,,//, so ,,toa neubavoto,, //si ja znaes dijagnozata// zapocnata dijagnostika e so EHO, sledstveno potvrdeno e na kompjuter //CT//, labaratoriski t.e. sekako. Vo toj slucaj ne stanuva zbor ,,za somnez,, tuku za cisto 100 procentno potvrdena Dg.
Nema izlez t.e. da, dragoceno vreme se gubi so ,,cekanje,,. Dokolku si toj za koj zboruvam, istoto vekje prethodno ti e potvredno i od D-r. Daniel t.e. nazalost sekoj kje ti ja potvrdi istata dijagnoza.
Ti posakuvam uspesno lekuvanje kade i da se odlucis da go zapocnes istoto. Operativno kje se izvrsi ,,ona koe mora,, ponatamu bitka so glava gore, hrabro i silno! //seuste e ,,na vreme,, dijagnosticirano i shansite za trajno izlekuvanje se navistina seuste golemi//.
Zaminuvam vecerva za Hrvatska //me cekaat ,,golemi km,, odzadi volan// na godisen odmor, pritoa se odjavuvam od forumot na izvesen period //godisen odmor//.
Sekoe dobro, kako na tebe i na site clenovi na Kajgana forum.