UEFA Euro 2024 (Европско Првенство)

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување

Кој?

• Вкупно гласачи
    112
  • Гласањето е завршено на .
21 godina ima, nula kadar imas ti ili bilo koj ovde da dojde do vakov zaklucok bazirano na ova.
Ete Ronaldo utna penal, sto ima GOAT status vo sportov, se desava ednostavno, toa e.
Mnogu drugi golemi iminja imaat vakvi promasuvanja, takov e fudbalot, nekad znae deka e mnogu surov, ne mora odma so vakvive ekspertizi za sledni 10 godini od kariera sto ke gi ima deckovo, ke vidime, seuste se oformuva, seuste ne e u svojot prajm, ima vreme. Haland so Norveska ne ni mozese da dogura do prvenstvovo, pa ne go pravi toa luzer taka da usporete malce i ti i Dnolisimo.
Druze, 21 godina ima so shatirana glava i pun tetovazi, likot e u svoja glava vekje igrac ipol i toa mu se poznava po govor na telo, steta sto nema nikakvo IQ za ovoj sport i reagira taka kako sto reagira. Od ovoj igrav ne biva, brani go kolku sakas. Gi gledav site utakmici na Slovenija samo radi nego posto beshe povrzuvan so Chelsea i stvarno ne znam sto imas gledano pozitivno kaj nego, ocaen igrac i cela srekja sto produzi so Leipzig, koj znae kolku ke me nerviral.
Ama dobro, tvoj igrac e pa sega drven advokat, bratot rie po dnoto.

Португалија заслужи да си спакува куферите, нека им палат свешти на словенциве што се покажаа како аматери, буквално се плашеа да победат, цела утакмица гинат и секогаш кога ќе се доближеа до шеснаесетникот нозете им се тресеа, како да се плашеа гол да дадат, премногу возбудено делуваа, уште многу фурни леб за јадење им требаат.Затоа екипи како Англија и други големи екип со просечни утакмици стигнуваат до полуфинале, финале, и после ние ќе пцуеме како ништо не покажале, ама на нив не им се тресат нозете кога ќе им се укаже шанса.

Иначе општо утакмициве се мртви пошо нема кој да трча више после 200 утакмици одиграни у сезона.

Тоа е една предност на малите репрезентации пошо нивните играчи не играат 90 минути на 200 утакмици што Европа што купови селски.

А втората работа е што нема ѕвезди општо, нема квалитет а нема ни да има пошо станат е спортот ептен физички ради тој пресинг и трчање на миљон утакмици у сезона.

Младите уместо да си работат на техника они се у теретана. Нема никад да го видиме новиот Тоти, Ѕола, Баџо, Роналдињо, Пирло. У денешен фудбал ќе попијат клупа пошо не трчаат како на стероиди цела утакмица.

Нема погнасна комбинација од Роналдо и негов верен навивач што го прати сегде кај и да иде и навива за тој клуб.
Заврати се неколку страни назад и види што пишав за него цреп.

Нема погнасна комбинација од Роналдо и негов верен навивач што го прати сегде кај и да иде и навива за тој клуб.

Имав еден колега од факс, фан на Роналдо, навива за Јувентус, Јунајтед, Реал и последно за Ал Наср. Симпатични му се Дортмунд и ПСЖ.

Druze, 21 godina ima so shatirana glava i pun tetovazi, likot e u svoja glava vekje igrac ipol i toa mu se poznava po govor na telo, steta sto nema nikakvo IQ za ovoj sport i reagira taka kako sto reagira. Od ovoj igrav ne biva, brani go kolku sakas. Gi gledav site utakmici na Slovenija samo radi nego posto beshe povrzuvan so Chelsea i stvarno ne znam sto imas gledano pozitivno kaj nego, ocaen igrac i cela srekja sto produzi so Leipzig, koj znae kolku ke me nerviral.
Ama dobro, tvoj igrac e pa sega drven advokat, bratot rie po dnoto.
Ama nisto ne ti znacat ovie utakmici, za da dojdes do takov zaklucok, nevoznozno e.
Eve Kejn na SP se posra so Hrvatska, ne bi go sakal u Celzi primer? Sea grub primer dava zaso mi tekna na nego, u Rusija utna cist zicer, pomlad od sea bajagi, a stanuva zbor za igrac sto ti garantira 20 plus golovi u sezona, uste togas vazese za takov.

Na minatoto SP utna penal so Francija, isto Kejn, samo radi Totenhem mu lepime etiketa na luzer ama mnogu golemi timovi bi sakale da imaat takov profil napred sto ti garantira mnogu golovi godisno.

Ne go negiram losoto izdanie na Sesko na prvenstvovo, toa i go potencirav, ama pod difolt vakvi predviduvanja, uredu e, nikoj i nisto sme nie tuka pa da ubeduvame deka gotovo, labilen bil, nemalo da bidne igrac od nego :)))
Smesno e ova vo najmala raka nema sansa bilo koj seriozno da te sfati.

Tetovazite, frizot, nisto ne znacat, ako sudime po frizuri Celzi treba da igra u Championship, taka ide zborot, toa pa apla nisto ne znaci za toa koj kakov igrac ke bide vo idnina. Sesko e seuste potencijal u momentov, treba uste da se nadograduva i razviva, ke vidime u prajmot kakva kariera ke ima i vo koj tim ke igra, u momentov fakt e deka e eden od onie na koi treba da se vnimava u idnina ko potencijalno jak igrac i toa e toa, nikoj ne rece deka ke prerasne vo klasa, ama pa da ubeduvas deka nemalo ednostavno nikakva sansa bazirano na 4 utakmici so ultra defanzivna slovenija, i par tetovazi i friz ... :neetaka:

Имав еден колега од факс, фан на Роналдо, навива за Јувентус, Јунајтед, Реал и последно за Ал Наср. Симпатични му се Дортмунд и ПСЖ.

Да не го викаат Апидрон нагалено :pos: ...

Облак ваљда го чекаше Бруно да изигра пајдушко ама овој одма му шутна и го заеба.
Колку само Словенциве врска си немаа од шутирање пенали. Ваљда ни самите не очекуваа да стигнат до овде.

Го чекаше да шутне на средина.

Ama nisto ne ti znacat ovie utakmici, za da dojdes do takov zaklucok, nevoznozno e.
Eve Kejn na SP se posra so Hrvatska, ne bi go sakal u Celzi primer? Sea grub primer dava zaso mi tekna na nego, u Rusija utna cist zicer, pomlad od sea bajagi, a stanuva zbor za igrac sto ti garantira 20 plus golovi u sezona, uste togas vazese za takov.

Na minatoto SP utna penal so Francija, isto Kejn, samo radi Totenhem mu lepime etiketa na luzer ama mnogu golemi timovi bi sakale da imaat takov profil napred sto ti garantira mnogu golovi godisno.

Ne go negiram losoto izdanie na Sesko na prvenstvovo, toa i go potencirav, ama pod difolt vakvi predviduvanja, uredu e, nikoj i nisto sme nie tuka pa da ubeduvame deka gotovo, labilen bil, nemalo da bidne igrac od nego :)))
Smesno e ova vo najmala raka nema sansa bilo koj seriozno da te sfati.

Tetovazite, frizot, nisto ne znacat, ako sudime po frizuri Celzi treba da igra u Championship, taka ide zborot, toa pa apla nisto ne znaci za toa koj kakov igrac ke bide vo idnina. Sesko e seuste potencijal u momentov, treba uste da se nadograduva i razviva, ke vidime u prajmot kakva kariera ke ima i vo koj tim ke igra, u momentov fakt e deka e eden od onie na koi treba da se vnimava u idnina ko potencijalno jak igrac i toa e toa, nikoj ne rece deka ke prerasne vo klasa, ama pa da ubeduvas deka nemalo ednostavno nikakva sansa bazirano na 4 utakmici so ultra defanzivna slovenija, i par tetovazi i friz ... :neetaka:
Druze Kejn nema pokraj trofej ni slucajno pominato a kamoli da osvoi. Moze da garantira kolku saka gola, ja sakam Drogba tip na igrac, koga ke e najbitno, da dade, da e efektiven. A nikogas ne garantiral golovi 20 po sezona ama znaes deka u bitni utakmici, on ke bide glsvniot.
Nema veze, ne se planiram da se nategam za Sesko, vidov ja sto mi trebashe i toa e toa.
Автоматски споено мислење:

Па ти со ова го опиша 70% од тимот на Челзи. Зошто Шешко би се двоел? Дека е бел?
:icon_lol:
Bas zatoa, od iskustvo zboram.
Kako sega i ja kako Syn da se fatam chernobilskiot Bekam da go branam a nego nikoj ne go esapi za fudbaler.

Каде бе Шешко и Халанд споредба.

Овој вториов ја расплака Бундес на 20 години, најдобар стрлец 28 гола им заби, ем уште 10 во ЛШ каде беше исто најдобар стрелец. И освои со Дортмунд финале во купот, даде два гола ако сум точен.

Да бе да, играч шо не знај гол од 7 метри да погоди зицер е кој и да го земи, нема проблем
Ај бе не се заебавајте. Вака растат дечиња, 20години има. Оган е детето. Се има за светска кариера.

До пред скоро време таленти беа уште 23годишнаци и беа шетани по позајмици. Сега веќе на 18-19 играат во прв тим и се фрлаат во оган. За се си има време.

Druze Kejn nema pokraj trofej ni slucajno pominato a kamoli da osvoi. Moze da garantira kolku saka gola, ja sakam Drogba tip na igrac, koga ke e najbitno, da dade, da e efektiven. A nikogas ne garantiral golovi 20 po sezona ama znaes deka u bitni utakmici, on ke bide glsvniot.
Nema veze, ne se planiram da se nategam za Sesko, vidov ja sto mi trebashe i toa e toa.
Автоматски споено мислење:

Bas zatoa, od iskustvo zboram.
Kako sega i ja kako Syn da se fatam chernobilskiot Bekam da go branam a nego nikoj ne go esapi za fudbaler.
Drogba so breg slonovaca nisto nema osvoeno, da zememe da kopame sea po jutub sigurno ke najdeme nekoja golema tekma kade ne dostavil, zboram za kupot na Afrika, sto za nvi e ko za evropjanive EP.

A Drogba e sunac bogotac od fudbaler, sto ne znaci deka vo sekoja prilika moral da dostavuva za da si go dokaze toj status, ako ne se lazam breg na slonova osvoija afrikanski kup godina po negovoto penzioniranje. Nebitno, sakam da ti kazam deka niz vakvi izdanija mnogu golemi igraci pominale niz svojata kariera, ene go i Lautaro nas na svetskoto tocno 0 sreka imase, ne dae gol, milimetarski ofsajdi go kinea, ili intervencii na golman, pa sea im e eden od glavnite igraci na Kopa Amerika, za Inter muabet da ne praam.

Ne mozes ednostavno da otpises eden golem talent u momentov, kakov sto e Sesko, bazirano samo na EP i na tetovazite i frizot sto go ima, nisto ne praime so vakvi stavovi, poise implusivni radi promaseniot zicer valjda.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom