- Член од
- 26 февруари 2011
- Мислења
- 217
- Поени од реакции
- 828
Потполно истите луѓе (И.Д.И. и компанија) што работеа во весникот Мак Спорт на Камчев. Поголеми курви од нив нема...Знаеш ли кој луѓе стојат позади СпортМедиа,1Спорт?
Потполно истите луѓе (И.Д.И. и компанија) што работеа во весникот Мак Спорт на Камчев. Поголеми курви од нив нема...Знаеш ли кој луѓе стојат позади СпортМедиа,1Спорт?
Епа сега им го снемува нефи и се насочуваат кон Вардар. Дно дна!Потполно истите луѓе (И.Д.И. и компанија) што работеа во весникот Мак Спорт на Камчев. Поголеми курви од нив нема...
Pancev ima izjavena deka on od fudbal zivee i deka od toa MORA DA ZARABOTUVA. Bas profesionalno si e toa, neli profesionalci se baraat? Ne go sakam ni jas, ne zatoa sto bara pari nego zasto imal sansi i se pokazal neuspesen. Plus retko koj fudbaler se pokazal dobar da vodi klub, edno e trener drugo e klub da vodis.Панчев е крлеж што се лепи штом осети кеш во Вардар, никаква љубов према клубот
A sto pa e bitno tvoeto misleneje za Samsonenko?А што е битно твоето мислење за Самсоненко, фактите говорат најубаво за него. Оставен долг од преку 3 милиони, блокирана сметка, помошните терени во Градски парк ги оттуѓи од Вардар, забрана за користење на тренинг кампот во Хиподром откако тој се повлече. Еве штом го познаваш лично, прашај го дали барем малку има грижа на совест...
Панчев нит некој го бара, нит го повикува, ама Миленко да ми го претставуваш како некој способен спортски работник. Дај ти се молам. Човекот се нема 20 години појавено на утакмица на Вардар, ја гарантирам дека 5 играчи не познава од актуелниот ростер и сега тој да ја има главната улога. Нека си продолжи да дудла кај Мицкоски (претходно беше Грујо) и да бистри политика. За тоа бар е исклучително умешен...
Pa u monentov se ceka na potpisnicite od zdruzenieto oni se akcionierite neli oni odlucuvaatА кој е овој?
Ne e eden nego se 2... Eden vlaga kako glaven sponzor a vtioriot kako gazda, ali ajde da go ispocituvam @Боромире neka zavrsat pregovorite pa ima koj se toa da kaze i objasni.Луѓе сфатете дека на порта имаме стабилен спонзор кој ќе не одглави и ќе го плати оној милионски долг што не кочи долги години на сите страни. Миленко или кој и да биде директор ќе биде еден вид на марионета таму. Како ќе му свират, така ќе игра. Дај нека се среди работава и да почнеме да мислиме на поубави фудбалски работи.
Ова не е исмејување на Комити? Мило ти е што немаат моќ да одлучат за клубот што го сакаат, наместо пијавиците? Како и за секој бот, така и за тебе, првин партијата им е светост па после се друго.Pa u monentov se ceka na potpisnicite od zdruzenieto oni se akcionierite neli oni odlucuvaat![]()
Ова не е исмејување на Комити? Мило ти е што немаат моќ да одлучат за клубот што го сакаат, наместо пијавиците? Како и за секој бот, така и за тебе, првин партијата им е светост па после се друго.
Свинче менталнопореметено аустралиско... идеш предалеку со спомињање фамилија. Никој не ти брани да лижеш кај твоите у партија, али пази на јазикот малку, и така цел ти е направен говна од што не го вадиш од чмарот на Мицко.Koj tebe od vmro ti ja ebal majkata? Seriozno te prasuvam zasto samo tamu ti leta pametot.
Covekot prasa koj odlucuva, ti kazav koj odlucuva momentalno. Ova e partija sah, komiti se na poteg. Posle toa ke bide nekoj tret...
I od kaj toa deka nemaat mok? U sekoe vreme moze da gi prekinat pregovorite i da gi zakopaat klubot ili moze da sobereme pari, jas nekolku pati spomnav toa ama koga ke ti se posegne po dzebot kutis nesto... Denes parite sakale ili nekele igraat bitna uloga, ne go izmisliv jas ili tie sto ti ja ebele majkata sistemot... Takov e od pamti vek.
Човекот си има набиено некој комплекси дали према вардар дали према комити, едина цел му е да го има вардар за да покаже надмоќ и да докаже дека од него зависиме, нема желба или идеа или љубов да го води клубот напред само сака да се чуствува моќно и со контрола над другите. ликот е тежок психопат и социопат нема ништо добро тој да донесе во вардар, т.е. тој ништо добро бе донел никаде.Јас стварно не знам каква љубов и опсесија има Камчев со Вардар. Сто пати го зема клубот, сто пати влегуваат мистериозни пари во клубот и потоа завршува во долгови кон фирми кои што се негови.
Заборави да пишеш благодарение на новата власт.Ако беше австриски Новоматик новиот спонзор како што јави Спортмедиа сигурен бев дека Орце Камчев нема да биде дел од Вардар , бидејки Новоматик е сосема друга компанија која ги има низ цел свет ..
Но чим се работи за друг спонзор тогаш растат шансите позади све пак да стои Камчев .
Дека Камчев беше човекот кој стоеше позади Самсоненко и се покажа на дело беше оваа потврда баш во Келн -
![]()
Камчев во живо го следеше Вардар во Келн, а од СЈО дознаа преку ТВ - Независен Весник
Македонскиот бизнисмен Орце Камчев, вчера беше виден во Келн за време на фајнал-фор турнирот од Лигата на шампионите и заедно со ракометарите на Вардар ја славеше втората европска шампионска титула, иако неговиот пасош беше одземен како мерка на претпазливост, како еден од осомничените во...nezavisen.mk
Прегледај го приврзокот 422059
Убаво кажавте , Камчев кога сака си влага во клубов a чим Миленко сега е џокерот да ги брка работите значи веројатно Камчев пак стои позади целава игра ..
Ке вложува пари додека вмро е на власт , колку ке владее вмро тоа е друго прашање, по мене 8-12 години има добри шанси вмро да владее и Вардар да е мирен до тогаш , колку и да не сакаме политика ова е реалноста
Шпекулациите полека се остваруваат и се отвараат картите , значи ке доаѓаат парите од истите луѓе назад во Вардар .
Муабетот што го кажав тука пред месец дена ке биде вистина , џабе ми се смеевте и ме правевте наивен , ке дојде нов спонзор и ке се бориме за титула (освен ако Комити се предомислат и не го дадат клубот) но така ке останеме без пари , све е веќе јасно ..
Не стоеше Камчев зад Самсоненко, пак нагаѓаш.Дека Камчев беше човекот кој стоеше позади Самсоненко и се покажа на дело беше оваа потврда баш во Келн -
Прегледај го приврзокот 422059
Па тоа кажувам јас дека Самсоненко и Камчев беа заедно партнери во Вардар , истото и ти си го потврдил погоре во големиот твој пост , значи заедно биле во нешто (ФК)Не стоеше Камчев зад Самсоненко, пак нагаѓаш.
Беа компањероси во ФК, ама во РК и општо во бизнис политиката, го воведоа други луѓе. Камчев никогаш немал врска со РК Вардар.
Тоа што се качи на пијадестал и зема медал во 2017 кога освоивме ЛШ е најголем срам за ракометот. Од прва рака ја знам приказната како има земено медал, буквално сам си се има пикнато на доделувањето, како роднина на една личност која зема медал (нема да го именувам).
Како може после све да ме наречеш наивен?Заборави да пишеш благодарение на новата власт.
Инаку, колку што си ти во право, толку се и другите, па дури другите многу повеќе од тебе.
Не треба вреѓање, не се согласувам со членовите што те вреѓаа, но другар премногу си наивен, некогаш кога те чита човек исто како да ги чита постовите на @MARCELLO