Кое е Вашето „црвено знаме“ (red flag)

• Креатор на темата Креатор на темата HEKOJ
  • Време на започнување Време на започнување
кога има дечко и од нејзините 500 слики на фб и инста, не става ниедна со него, не го кажува никому, само става селфиња и како резултат на тоа има 5000 пријатели на фб и илјадници фолоуерс на инста, не го кажува никому, флертува и кокетира со повеќе машки односно си ги чува опциите отворени се додека не се појави некој што е подобар од нејзиниот сегашен дечко, да скокне кај него па после и него ќе го крие и така циклично се додека не и ја сфатат машките нејзината игра и не заврши како 40 и кусур годишна немажена со мачки и кучиња.
I zamisli na 35 ti ja zaebuva matematikata i se mazhi so desettiot, debel bigatash so plavi oci i kure so rekordni 9 Cm.

I zamisli na 35 ti ja zaebuva matematikata i se mazhi so desettiot, debel bigatash so plavi oci i kure so rekordni 9 Cm.
Такво девојче ќе се омажи со тој, но исто и ќе си најди некој со голем дебел кур одвреме-навреме да ја сервисира

Такво девојче ќе се омажи со тој, но исто и ќе си најди некој со голем дебел кур одвреме-навреме да ја сервисира
Tochno taka, poentata mi beshe deka na МОЦАРТ mu e losha matematikata.
Poarno da bidi takticar i na vreme da go ocisti shljamot.

Седи сине.
Пушачи едноставно не.
Не прашувај за друго.
Стани сине.
1000 и една ќе ти набројам што непушат а душата со памуче ќе ти ја извадат.

Море цигарите и тоа како се проблем. Кој би сакал да има девојка покрај себе која би му мирисала како Тутунски Комбинат Прилеп. Грдо е искрено, освен ако си пушач и не ти смета. Тогаш заедно ќе си смрдите.

Море цигарите и тоа како се проблем. Кој би сакал да има девојка покрај себе која би му мирисала како Тутунски Комбинат Прилеп. Грдо е искрено, освен ако си пушач и не ти смета. Тогаш заедно ќе си смрдите.
Не сум пушач и пак ќе ви кажам не сте проживеале или барем не сте чуле и виделе вистински црвени знамиња него што се цигарите.

Abe ostaja neka "Pushi" !

Imam primeteno deka na maskite im smeta i tipot na rabotata,eve imam drugarka mlada a Cistacka e i a ke pocne da iskaca so tip koa ke doznae sto raboti i go snemuva
Автоматски споено мислење:

Imam primeteno deka na maskite im smeta i tipot na rabotata,eve imam drugarka mlada a Cistacka e i a ke pocne da iskaca so tip koa ke doznae sto raboti i go snemuva
Istotaka red flag mi e losh zdiv,nemanje oset za brzina u seks odnosno sebicnost bitno toj da si go istera negovoto,zenet za sportot,gaslight vo vrskata i izigravanje tatko so naredbi kako posesivnost i narcizam

Последно уредено:

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...
Back
На врв Bottom