Vanlok
deus ex machina
- Член од
- 30 мај 2009
- Мислења
- 25.746
- Поени од реакции
- 34.000
Автоматски споено мислење:
Убаво ги опнале, сега ќе има наплата дебела за ова. Терористички пички масовни, крв да им ебам.
Убаво ги опнале, сега ќе има наплата дебела за ова. Терористички пички масовни, крв да им ебам.
Дечки океј е, олабавете кој што бил каков бил. Продолжете со стандардните ретардирани муабети како Украина се распаѓа, пуштете некое видео од присилна регрутација.
Велиш развиле нешто како во Old Man's War од Скалзи... Или поверојатно само служат како топовско месо на фронт, како и помладите.Можат Украинците старци да регрутираат, нив Западот им даде њу-ејџ технолоџи, само стискаш дугме и Русите се мртви.
Русите треба да му ја мислат. Они треба да регрутираат млади што ќе се способни со лопата да се борат.
Епа Русите не им помогнаа да го зачуваат Косово, оти да не профитираат...
Шо вика Оузи Козак? А Лорд Бебо?
Ќе излезе јенките спасители за Србите:Вучиќ ја претстави ситуацијата како деловна можност, инсистирајќи на тоа дека нема да заземе страна во војната.
Ова е дел од нашето економско заживување и ни е важно. Да, ние ја извезуваме нашата муниција, рече тој во интервјуто.
Не можеме да извезуваме во Украина или Русија, но имавме многу договори со Американците, Шпанците, Чесите и другите. Што прават со тоа на крајот е нивна работа. Дури и да знам каде завршува муницијата, тоа не е моја работа. Мојата работа е да се осигурам дека работиме легално со нашата муниција, дека ги продаваме, вели Вучиќ.
Да не му требаат гласачите од Р.Српска би го пратил Додик со прв авион у Алкатраз ако тоа му гарантира пари моќ и слобода после пад од власт.Епа Русите не им помогнаа да го зачуваат Косово, оти да не профитираат...
Serbia not opposed to ammunition supply to Ukraine
The President of Serbia stated that he is not opposed to his country selling ammunition to intermediaries who ship it to Ukrainemil.in.ua
Ќе излезе јенките спасители за Србите:
Швајцарски весник: Војната на Балканот повторно е извесна, опасноста е реална - МКД.МК
Андреас Ернст, авторот на анализата, пишува: „Националистичките сили во Србија се надеваат на втор мандат на Доналд Трамп. „Трамп, Србине!“ – неговите поддржувачи веќе лепеа плакати по разни градови по неговиот избор во 2017 година. Ричард Гренел, поранешниот претставник на Трамп за Балканот, е...mkd.mk
Така мислеа и Наполеон и Хитлер. Де види што им се деси нив.Замисли да не постоеа атомик бомбс, Русија ќе паѓаше полесно од Ирак. 5 Дена максимум.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Mnogu pametna komparacija. Ruskiot narod ne znaat so kakov ogan si igrat da znaea ke odea i ke go obesat Putin kako Chausesku.Така мислеа и Наполеон и Хитлер. Де види што им се деси нив.
...ајде иди малку читај историја што направи Русија за светот и колку тоа „полесно ќе паднеше“, да не беше таа, денес ние ќе бевме во најмала мера сапуни!Замисли да не постоеа атомик бомбс, Русија ќе паѓаше полесно од Ирак. 5 Дена максимум.
Веќе виден ентузијазам.Замисли да не постоеа атомик бомбс, Русија ќе паѓаше полесно од Ирак. 5 Дена максимум.
небитно ни е тоа намMnogu pametna komparacija. Ruskiot narod ne znaat so kakov ogan si igrat da znaea ke odea i ke go obesat Putin kako Chausesku.
Ние навваме за Србија затоа што се надеваме дека еден ден ќе ви ебат матер, ради све ова што ни го направивте и ни го правите.
Навиваме за Русија зашто се надеваме дека ќе им ебат матер на оние кои ве подржаа овие 20 години, ова да ни го правите.
Сосема небитно дали Русија има оружје, дали победува, дали ја освоила Украина или скроз се повлекле во Русија. Ние навиваме за Русија, како и да е, затоа што Западот 30 години не третира како гомна и апсолутно секогаш е на страна на Албанците, Грците, Бугарите, при нивните бизарни барања.