Зарем е важно?Една на кур друга на лице. Која каде ?
Која е оваа ?Прегледај го приврзокот 421530
Од арсеналот на муртинскиот СДС
И јас цитирав да прашам ова, у последен момент видов дека е проследено прашањето до надежниот ебач.Која е оваа ?
десно е сестра и помалата, на Аделина Тахири мисламЗарем е важно?
иначе кој е ова ?Прегледај го приврзокот 421530
Една е бе мултиполарен, кај виде две па едната да е од десно?десно е сестра и помалата, на Аделина Тахири мислам
Автоматски споено мислење:
иначе кој е ова ?
Кумашинката на муртинскиотИ јас цитирав да прашам ова, у последен момент видов дека е проследено прашањето до надежниот ебач.
Како и да е би и ја ишмукал пичката како мало дете кога пие сок, и кога е при крај и кога прави шшшшшсссккшшш.
Грда како к.Да продолжиме со фолдерот Геријатрија
Прегледај го приврзокот 421528
Чувена Лидија Вукичевич своевремено куродудлачка на пола српски парламент.
Mali ovaa ce te zadavi so sokovi !И јас цитирав да прашам ова, у последен момент видов дека е проследено прашањето до надежниот ебач.
Како и да е би и ја ишмукал пичката како мало дете кога пие сок, и кога е при крај и кога прави шшшшшсссккшшш.
Чичко Тафта пичната жила ќе и ја извади на бабево.Да продолжиме со фолдерот Геријатрија
Прегледај го приврзокот 421528
Чувена Лидија Вукичевич своевремено куродудлачка на пола српски парламент.
Само луд не би. Ко за 60+ има што да каже старава.Чичко Тафта пичната жила ќе и ја извади на бабево.
Остави интернет со филтери и "пролепшување со АI". Во живо, тие 60+ ќе си личат од авион.Само луд не би. Ко за 60+ има што да каже старава.
Брееејјј не ја познав, се направила пепел со тоа солариумите, а ја познавам Љупка и лично.Кумашинката на муртинскиот
Паднати се критериумите одамна. Така да, добар сум со ова.Остави интернет со филтери и "пролепшување со АI". Во живо, тие 60+ ќе си личат од авион.
Dobra picka, ama zosto na site dobri picki racete im se ko na armatura da rabotat?Прегледај го приврзокот 421530