UEFA Euro 2024 (Европско Првенство)

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување

Кој?

• Вкупно гласачи
    112
  • Гласањето е завршено на .
Доволно е Англија да изигра 0-0 и Данска да тепа и ете ти ја Англија во таа гранка во 1/8 на страната на Шпанија, Германија, Португалија и Франција :ROFLMAO:. Италија ќе се прошета до финале, мамицата нивна што се спасија така вчера.
Мислам дека на Италија тешко ќе и биде со Швајцарија.

Пикси препишува од Хрватска вчера. Да не примат гол во прво, а потоа полека ќе се отвараат.o_O

Словачка и Романија утре сигурно ќе одиграат подосадно и од ова, само што тоа никој нема да го гледа, освен коментаторот на МТВ што ќе мора.:icon_lol:

Ај нешто да калкулираја да бидат втори, ок. Ама тие сега треба по секоја цена да го избегнат тоа, инаку ги чека хорор во нокаут фаза :vozbud: .

Премногу калкулации се дозволи со новиов формат.

Piksi strategot odlicno ja postavil igrata, ednostavno planira so nisto da pobedi denes i osigura prolaz dalje.
Nepravda bese onoj gol na Jovic radi slovencite, rekov i togas i sega samo mi se potvrduva toa, za srbive najpametno vo idnina ke e da si trgnat po primerot na mnogu drugi zemji od regionov i nadvor od nego kade sto si zimaat stranski selektori zasto nivnite treneri za kur ne gi biva, zakoceni se nekade u vremeto uste ne vlegle u 21vi vek.

Neka zavrsat bas vaka, neka se ispravi nepravdata, Slovenija vaka vtora e ko sto gledam.

Зошто Палмер не добива минутажа ? Како можи да не му дадеш шанса на вториот најдобар стрелец оваа сезона во ПЛ а глупиот Галагер да ти игра цело време, плус кога мака мачат со креација и стварање шанси за гол.
Освен ако не се искарани стварно не разбирам

Леле мизерија српска у прво полувреме. Треба победа да бркаат, со топка не се споија, не шутнаа. Мувла.

Папапа кое дно од состав и поставка на Пикси. Играат ко да им одговара ним бод а не на Данска.

Не сфаќам дали сака да игра на контра или на посед, а веројатно тоа не знае ни он самиот.

Игра со 3 задњи везни од кој едниот (Мијаиловиќ) му игра винг бек, а братот нит е брз, нит може да се повторува по страна, нит знае да центрира. Значи од старт е осакатен од таа страна. А тек посед да држиш со Гудељ и Лукиќ заедно на средина е тотален нонсенс, што се виде и на терен. Не можат подолго од 15 секунди да задржат топка.

Жива среќа е што Данциве не запињаат многу, пошто и бод им носи 1/8 финале за сега. Малку ако дадат гас, без проблем можат да дадат гол.

Ајде бе Словенија збрцајте им го

Што направи овој бе :pos:, го спасија милиметри од блам.

Четниците се брука невидена сакаат да одат понатаму со гадна игра, две топки не можат да поврзат, грев за словенците беа многу подобри.

Исто и сега данците час им држат по фудбал.

Четниците и некултурни, фрлаат во играчите и судијата со предмети.

Од кога пратам фудбал, србиве секогаш имале јаки поединци во составот, кои играле јако во своите клубови...ама чим дојдат на ЕП или СП автоматски дно пробиваат, никаков менталитет.

Ајде словенциве нека им збрцаат некој гол на инцестиве, ашколсум ќе им речам

Piksi strategot odlicno ja postavil igrata, ednostavno planira so nisto da pobedi denes i osigura prolaz dalje.
Nepravda bese onoj gol na Jovic radi slovencite, rekov i togas i sega samo mi se potvrduva toa, za srbive najpametno vo idnina ke e da si trgnat po primerot na mnogu drugi zemji od regionov i nadvor od nego kade sto si zimaat stranski selektori zasto nivnite treneri za kur ne gi biva, zakoceni se nekade u vremeto uste ne vlegle u 21vi vek.

Neka zavrsat bas vaka, neka se ispravi nepravdata, Slovenija vaka vtora e ko sto gledam.
Изгледа чека автогол човекот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom