- Член од
- 17 декември 2019
- Мислења
- 2.619
- Поени од реакции
- 4.486
Jas voopšto ne ja mrazam... obožavam so nea da si puštame šali i malce da se koškamezasho site na forumov te mrazat?
Jas voopšto ne ja mrazam... obožavam so nea da si puštame šali i malce da se koškamezasho site na forumov te mrazat?
i ti pak idesh na forum da bidesh seljanka i renesansa? sakam da go sfatam mazohizmot vo tebeЗашо 90 % од форумот е сељачизам и ренесанса
Даi ti pak idesh na forum da bidesh seljanka i renesansa? sakam da go sfatam mazohizmot vo tebe
epa togash gi sfakjam zasho si gi ladat testisite so tebe
Фамата за Калафиори најмногу е заради неговиот изглед. 90% од коментарите (пофални) по социјалните мрежи се за косата, демек италијански дефанзивец со долга коса и гледам одма споредби со Канаваро, Неста и Малдини.Гледам колку се крева фама (со право) околу Калафиори, најнов љубимец е на интернет експерти, твитер е во еуфорија, но поради тоа каков тип на дефанзивец е, нема да помине премногу време, а ќе биде исто така еуфорично напаѓан.
Одушевување од него, најмногу е поради тоа каков е на топка, дефанзивно и вчера имаше вина за голот, против Албанија во финишот имаше две лоши реакции што за малку (читај Донарума, кој веројатно е единствен фудбалер кого го "хејтам", но брани одлично на ова првенство) ќе доведеа до гол и нерешен резултат. Против Шпанија ни со топка во нозе не беа добри со Бастони, кој имаше хендикеп да игра на контра нога против одличниот пресинг на Шпанија. Затоа вечер Спалети при отварање го постави централно, играа со тројца, тој беше централено, а Ди Лоренцо десно.
Добар само ако навијаш за Австрија, дури изгледаат незаинтересирани холанѓаниве.Ја ради Полска не пуштив пошто е досадна репка а оно Французите бетер биле.
Холандија Австрија е добар меч до сега.