- Член од
- 10 септември 2016
- Мислења
- 9.333
- Поени од реакции
- 19.026
На Турчин ќе му давал место во влада и министер ама нема да соработуваат со Русија битно.Јас незнам како Турчин има образ да зборува за рамноправност во Македонија
На Турчин ќе му давал место во влада и министер ама нема да соработуваат со Русија битно.Јас незнам како Турчин има образ да зборува за рамноправност во Македонија
Ти си само педер. Ама не беше тоа прашањето. Зошто со секој изминат ден си се поглуп и поглуп?Не сум битолски педер.
Ете ги од нарко Дуќанџик веќе слават по социјални мрежи, се вратиле на власт го казниле Дуи што ги пуштил низ водаКомитски одговор, нема што. Леле каков дебакл ќе гледаме за скоро време кога ќе почнат шпоните по ист систем како досега.
Nemoj da si go sechish! Ce mora nekoja pocesto v komshii!Владата на „Мицкоски“ ќе има 5 вицепремиери, од кои еден прв вицепремиер
Да си го исечам на лице место , ако разбирам шо значи ова.
Види, генерално дпмне има тежина во одлуките во Македонија, колку јас и ти што имаме. Така да бизнисот си тера натаму.Од моето искуство деновиве, ќе ти кажам не ги боли уво членството за ништо освен за поделба на позиции. Што ќе им кажат во партија, колку и да е небулозно, они си го повторуваат како папагали. И самите знаат дека се лажат самите себеси, али егзистенција кога им зависи од тоа, ќе си трпаат во уста измет исто како комуњарите и ќе викаат дека е торта.
Буквално луѓе кои до 2016 се клањаа на Грујо, пред 4 години викаа дека Мицко е пациент и дека мора да биде тргнат од претседател зошто е марионета, сега кога почнаа понуди да се делат се префрија на: "Груевски го предал ВМРО", "Мицковски имал неверојатен капацитет, сите ќе видите " и секако најсмешното "нема кој да не симне од власт следни 20 години". Значи буквално копи-пејст муабети како СДС да ги слушаш 2016. И сега тие што ќе ќарат ќе ќарат, тие што ќе извисат ќе станат "вистинското ВМРО" не овие што ја "киднапирале" партијата и ја направиле "ДПНЕ"
И исто ќе завршат како СДС, во тоа немам никаков сомнеж. Некое време олигархијата преку меидуми ќе им чува грб, али нема да можат вечно.
Тоа со Грујо искрено највеќе ме нервираа, абе буквално Бог им беше, и им кажаа од партија дека повеќе не е пожелна личност и утре дента почнаа да го плукаат. Луѓе без достоинство.
Е ми зашо го потценуете чоеков?Смешки...каде го пикнаа Таче како услуга за се што направи во последните години како премиер:
Прегледај го приврзокот 421368Прегледај го приврзокот 421369
procitajte gi komentarite vpod vesta i se ke Vi e jasnoЕ ми зашо го потценуете чоеков?
Кај шо ќе биде советодавен лик, таму ќе се издеси целосен распад на системите од неговите совети...
Нема откажување од иднината!
Европо, подготви се, доаѓа наш чоек!...
Дописот го напишав на мајтап, а на кои коментари посочуваш?...procitajte gi komentarite vpod vesta i se ke Vi e jasno
На Британците изгледа им е нејасно и зошто албанците се први во нивните затвори, незнам што треба уште да се случи за да разберат какво племе не малтретира, ништи и убива.Гардијан пишал нешо за тоа зошо Албанците не пцуеле и се чуделе.
Па види,Македонија ни е поделена,Македонци не постојат и не признаваат,Црква не исто,чиста нео фашистичка идеологија уште постои на Балканот.
Ние сме како нигерите у САД .
Гардијан се прашува: Ај што ги навредуваше Србите, ама зошто Македонците?
Албанскиот репрезентативец Мирлинд Даку си обезбеди популарност откако минатата недела, по натпреварот со Хрватска на Европското првенство, го зеде мегафонот и ги навредуваше Србија и Македонија.sport1.mk
Даку е Албанец роден во Косово и нетрпеливоста и омразата со Србија се добро познати и документирани. Логиката да се навредуваат Македонците, не e очигледнa и е нејасна“, пишува, меѓу другото, Гардијан
Да, малце е чудно, затоа што никогаш не се десило да се навредува нација која не е на терен во било кој спорт.На Британците изгледа им е нејасно и зошто албанците се први во нивните затвори, незнам што треба уште да се случи за да разберат какво племе не малтретира, ништи и убива.
Нив им е чудно, нас не ни е.Да, малце е чудно, затоа што никогаш не се десило да се навредува нација која не е на терен во било кој спорт.