Ништо не е избришано.edit: Lokvan го избришал постот кој го цитирав
Не лупај глупости. Од 76та навака чесите имаат повеќе постигнато резултатски на турнири од Шкотска и Северна Ирска заедно.Ми држи затоа што у тој период поретко се пласираа на турнири и од северна Ирска и од Шкотска.
Некој му ги сменил контролите, инаку немаше да подаде.Bravo za potegot na Ronaldo.. Pred nekoja godina vakvite sam gi resavase, sebicese.. izgleda go pobedil egoto..
Изгорен е гол да даде и да прави сиуу сам кај корнер знаменцето како избеглица.Некој му ги сменил контролите, инаку немаше да подаде.
Па пак напрај прослава исто како гол да даде, егоманијак е Роналдо тоа сите го знаеме ама позитивно е шо и на тие години уште гори за голови и трофеи.Изгорен е гол да даде и да прави сиуу сам кај корнер знаменцето како избеглица.
Ваљда свати дека ќе биде седнат на клупа ако ја исере таа шанса и даде асистенција како што доликува.
Сликава е уште позаебана што во Англија има многу knife crime, односно напади со нож. Секој ден има по некој избоден во Лондон.
Зборевме за дупката од 76-та до половина девеести. Не измислувај.Не лупај глупости. Од 76та навака чесите имаат повеќе постигнато резултатски на турнири од Шкотска и Северна Ирска заедно.