UEFA Euro 2024 (Европско Првенство)

Кој?

• Вкупно гласачи
    112
  • Гласањето е завршено на .
Член од
22 декември 2011
Мислења
2.389
Поени од реакции
5.556
Нема шанси да е Ратм, он не беше многу по англиската репка.

Имаше еден друг од Челзи, што плачеше во Драга да му се избрише профилот.
Confusion, на него ми иде.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Гуехи што го ругаше дека игра у Палас игра солиден турнир, твојот талентиран Скалафори од Специја автогол си лупна.
Па баш тој Гуехи вчера поради неписменоќа ќе кумуваше за пресврт на Данска, среќа за него тој глупиот данец истрипа и изеде блок.
Калафиори несреќен автогол си боцна ако цепидлачиме. Малиот игра и повеќе од солиден фудбал ама џабе ќе се убедуваме, очигледно си лош трол.

Член од
14 август 2022
Мислења
1.780
Поени од реакции
2.167
Нема шанси да е Ратм, он не беше многу по англиската репка.

Имаше еден друг од Челзи, што плачеше во Драга да му се избрише профилот.
Confusion, на него ми иде.
И ја не сум многу по англиската репка, поточно сакам да испаднат у нокаут фаза, поодвратни арогантни створења од нив нема.

Мене муабетот ми беше дека Италија има најслаба репка од кога пратам фудбал, тоа го пишав на почетокот на темава па ми се сипаа серија а фанови со нивните таленти од Торино и Лече. Не пратиш ситуација ти, нема врска ова со енглезите. Џонтра накнадно почна да ги руга тие од К. Палас кои се боготац играчи за Бонџорно, Ричи и Скалафори

Член од
29 јуни 2018
Мислења
3.573
Поени од реакции
5.618
Гуехи што го ругаше дека игра у Палас игра солиден турнир, твојот талентиран Скалафори од Специја автогол си лупна.
Јас го фалев и стојам позади тоа.
У секој случај дуплобоље играч е од Гуехи брат не ме заебавај.
Многу пичкарски пристапи Спалетипротив Шпанија и тоа му се удри од глава. За автоголит крив си е Калафиори, иако кога ќе го видиш голот јасно ти е дека се работи се неискуство. Многу квалитетни штопери си давале автоголови, јбг итс парт од Д гејм, а генерално детето на 22 години изигра добри партии.

Гуехи ќе го видиме на првиот сериозен тест како ќе се покаже.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.868
Поени од реакции
12.424
Калафиори сместа би го зел во Ливерпул. Огромен потенцијал.

пунтер

betfair trader
Член од
21 март 2011
Мислења
5.539
Поени од реакции
9.444
Јас да сум играч на Англија и овај ропаков да ми постави онаква килава тактика, влечење по терен ко незаинтересирани, а можат да прегазат физички све пред нив ко шлепер жаба , едноставно напуштам терен и си одам дома, па кој сака нека игра, ич кур не ме боли.

Член од
12 јануари 2015
Мислења
2.487
Поени од реакции
4.655
Не се заебавам, сериозен сум со прашањево. Еве во многу наврати гледаме дека тренерите не знаат што прават со формациите, измените и слично. Може ли / смее ли да му каже некој од играчите “друже, не бива вака, дај вака ќе играме, овој ќе почне десно да игра, бла-бла” или и играчите се црепови па како ќе каже тренерот, така? Немаат моќ, или едноставно не се замараат?

Член од
17 декември 2019
Мислења
2.806
Поени од реакции
4.800
Па баш тој Гуехи вчера поради неписменоќа ќе кумуваше за пресврт на Данска, среќа за него тој глупиот данец истрипа и изеде блок.
Калафиори несреќен автогол си боцна ако цепидлачиме. Малиот игра и повеќе од солиден фудбал ама џабе ќе се убедуваме, очигледно си лош трол.
Aiiii

пунтер

betfair trader
Член од
21 март 2011
Мислења
5.539
Поени од реакции
9.444
Не се заебавам, сериозен сум со прашањево. Еве во многу наврати гледаме дека тренерите не знаат што прават со формациите, измените и слично. Може ли / смее ли да му каже некој од играчите “друже, не бива вака, дај вака ќе играме, овој ќе почне десно да игра, бла-бла” или и играчите се црепови па како ќе каже тренерот, така? Немаат моќ, или едноставно не се замараат?
Тешко е, ама ако се сака се може. Еве јас ќе кажам една случка од мое лично искуство, како младинец играв во Македонска Лига пред распад на Југа лига, играме куп против една локална екипа, и тренеров му текна да експериментира некоја тактика, демек со таа тактика подобро ќе се спротиставиме наредното коло а наредното коло требаше да играме со тимот со кој се тркавме за 1во место. И почнуваме прво полувреме се мачиме , не оди, на полувреме идиотов ( тренеров) не направи лом, подолу од лајно, ние се гледаме мегу себе и без никаква согласност и најава на тренеров, ја напуштивме неговата нова тактика и тргнавме како што игравме стално, резултатот си дојде на место, ги прегазивме противниците.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Смеат бе, само што стварта е егото кај тренерите дека они се главни и нивното е последно и ретко кој прифаќа совет од други, нарочито па од играчи. Од таму и доаѓаат тие минирања и отказ за тренерот, коа ќе почне да претерува со глупости и неразумност.

пунтер

betfair trader
Член од
21 март 2011
Мислења
5.539
Поени од реакции
9.444
Смеат бе, само што стварта е егото кај тренерите дека они се главни и нивното е последно и ретко кој прифаќа совет од други, нарочито па од играчи. Од таму и доаѓаат тие минирања и отказ за тренерот, коа ќе почне да претерува со глупости и неразумност.
Меѓу тренериве има тешки болесници, да не речам психопати и со нив нема разбирачка освен како што рече минирања.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Меѓу тренериве има тешки болесници, да не речам психопати и со нив нема разбирачка освен како што рече минирања.
Ете Бенитез у Интер е жив пример за тоа. Дошол братот кај триплете освојувачот и све тргнал од Мурињо, им рекол на играчите ја сум шеф од денес, ме боли кур до пред некој месец што сте играле и праеле, сеа под мое сте.
Терал инат и се праел паметен, изеде мина каква што ни у војна нема. Кога играа Светско клупско, Матераци баш имаше изјавено дека Бенитез е веќе поранешен и дека на турнирот воопшто и не го слушаа што им зборел, сами си изиграле и си ја освоија титулата.
Киву на една утакмица со Рома откако беше тероризиран цело време по неговата страна, до аут линија му рекол или дај ми помош пошто ме искинаа или ќе добијам црвен картон намерно, кога веќе не ме вадиш.

Е сеа, има и тренери кои се разумни и за кои верувам дека на одредени утакмици во склоп со екипата и поискусните играчи ја кројат тактиката и замислата како да играат и што да праат.

Член од
14 април 2012
Мислења
33.052
Поени од реакции
68.049
Мислам дека е многу заебана тема на разговор, па затоа и играчи ретко се одлучуваат на ваков пристап. Малтене, директно му кажуваш на тренерот дека не веруваш во неговиот избор. Ми делува дека некои тренери би прифатиле сугестија, ама дека и некои би го отерале играчот во Сибир.

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.553
Поени од реакции
15.045
Калцона, селекторот на Словачка, има што да каже и во клупски фудбал. Репрезентацијата му игра како клуб.

Во Наполи дојде во многу лоши околности и не може да се земе како репер за било што.

Kajgana Shop

На врв Bottom