Darling
High Value
Ако не постои мотив, не може да постои и убиство во самоодбрана.
Ако не постои мотив исто така не може да постои и сериски убиец.
Ако не постои мотив исто така не може да постои и сериски убиец.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не може тоа да е доволно у никој случај. Затоа што, како што реков, може да има и други инкриминирани/вклучени во ова, може да има нарачатели и тн.Whatever makes you sleep at night. За мене е доволно живи да ги одерат, мотивот вас ви го оставам.
циганке читај што е напишаноИ каква врска има тоа со мотивот и нарачателите и оној кој е виновен а тоа е Палчо ?
Никој не рече да не се бара мотивот и нарачателите туку бараме најстрога казна за сторителот на делото, не ги мешајте работите.
Небаре Палчо дома леб ви носи ебаве закоравените
Se sejchavash na moite pishuvanja na temava?И каква врска има тоа со мотивот и нарачателите и оној кој е виновен а тоа е Палчо ?
Никој не рече да не се бара мотивот и нарачателите туку бараме најстрога казна за сторителот на делото, не ги мешајте работите.
Небаре Палчо дома леб ви носи ебаве закоравените
Бегај бе слепец еденциганке читај што е напишано
не лупај без везе
Колку поќе докази сакате за него ? Видео снимка кај шо му ја разнесува главата ?Se sejchavash na moite pishuvanja na temava?
Vinoven e sekoj na kogo ce mu dokazhat!
Dotogash mozhi samo da navivame po forumi!
I ne stanuva zbor za Palcho tuku ua sekogo a so prst pokazhuvanje e mnogu zaebana rabota.
A ti vide konkreten dokaz ?Бегај бе слепец еден
Автоматски споено мислење:
Колку поќе докази сакате за него ? Видео снимка кај шо му ја разнесува главата ?
Дај заозбилете се
Видов сведочење од тројца осомничени, и видео снимки кај шо се движат на местата кај шо е киднапирана Вања, со кола на веќе исчезнат и убиен човекA ti vide konkreten dokaz ?
Ili ja vide snimkata kaj shto kupuval kondomi na benziska
Нарачатели?Не може тоа да е доволно у никој случај. Затоа што, како што реков, може да има и други инкриминирани/вклучени во ова, може да има нарачатели и тн.
Тие да се извлечат?
Видов сведочење од тројца осомничени, и видео снимки кај шо се движат на местата кај шо е киднапирана Вања, со кола на веќе исчезнат и убиен човек
Исказот му се поклопува со снимките и местата кај шо е пронајдено телото.
Го видовме Палчо кај шо пребега во Турција.
Ова ако не се докази не знам шо е.
Не е дека нема докази, туку дека сеуште трае истрагата. Ова е најверојатно поголем плот и мотивот е важен да се види целата слика. Не верувам дека ќе смени тоа нешто за учесниците, туку само нови ќе им се приклучат, евентуално.Toa ne se dokazi za ubistvo!
Mozhebi za souchestvo.
I razmislu zoshto seushte nema obvinenie.
Bez razlika shto ce se sluchi najbitno e da se dokazhi vistinata. A ne vaka emotivno rekla kazala od chlenovive.Не е дека нема докази, туку дека сеуште трае истрагата. Ова е најверојатно поголем плот и мотивот е важен да се види целата слика. Не верувам дека ќе смени тоа нешто за учесниците, туку само нови ќе им се приклучат, евентуално.