Џ
Џонтра Волта
Гостин
А тој бетер дркаџија од вориОсновец, зад школо, 5то одделение за време на голем одмор. Не му ја давал на taftacrew
Сврши ли додека го пишуваше ова? Лапачу.
А тој бетер дркаџија од вориОсновец, зад школо, 5то одделение за време на голем одмор. Не му ја давал на taftacrew
Сврши ли додека го пишуваше ова? Лапачу.
Ела дојди и онака си ми под к_р со желба за растење да ти ја напунам устата со ванила крем и да ти ги обелам жутите заби што ги имаш.А тој бетер дркаџија од вори
Марче, што праиме ако сум поголем од тебе и те начекам негде низ кладилниците у Тафталиџе кај што дремеш секој ден?Ела дојди и онака си ми под к_р со желба за растење да ти ја напунам устата со ванила крем и да ти ги обелам жутите заби што ги имаш.
Марче ?????си ме утнал кепец.За брзо ќе се вратам во Скопје па јас ќе те начекам биди до тогаш спокоен.Марче, што праиме ако сум поголем од тебе и те начекам негде низ кладилниците у Тафталиџе кај што дремеш секој ден?
Многу вака силни на форум беА тој бетер дркаџија од вори
Друг пат заушка и прати го малиот на спиење.Многу вака силни на форум бе
Дркате цел ден по форум и се силите .
Видов што си пичка кога се извинуваше кога ти реков дека те знам и од каде фамилија
Нели не си Вори бе?Многу вака силни на форум бе
Дркате цел ден по форум и се силите .
Видов што си пичка кога се извинуваше кога ти реков дека те знам и од каде фамилија
Ајде, стани од спиење и барај ме.Марче ?????си ме утнал кепец.За брзо ќе се вратам во Скопје па јас ќе те начекам биди до тогаш спокоен.
Мало човече последен пат ти реплицирам,кулирај си има европско гледај фудбал олабави се,ќе се видиме во четири очи ќе видиме кој е утнат.Нели не си Вори бе?
Ајде, стани од спиење и барај ме.
Не сум те утнал ја, утнат си ти од коа си роден.
Ако де, ти викам стани од спиење дека си ебач у Америка и кажи ќе се видиме, не е проблем, обожавам такви градски распаднати клошарчиња.Мало човече последен пат ти реплицирам,кулирај си има европско гледај фудбал олабави се,ќе се видиме во четири очи ќе видиме кој е утнат.
Мало човече последен пат ти реплицирам,кулирај си има европско гледај фудбал олабави се,ќе се видиме во четири очи ќе видиме кој е утнат.
Викајте, па еве јас со победникот само да не се заборавитеАко де, ти викам стани од спиење дека си ебач у Америка и кажи ќе се видиме, не е проблем, обожавам такви градски распаднати клошарчиња.
Cekajte me i mene, ja so pobednikot od tebe i niv..Викајте, па еве јас со победникот само да не се заборавите