Ок еве и да е некоја шпекулација од тие што ми кажале имам право на мислење на форум сме , па ке видиме на крај што ке испадне ..Тотално неточно... и по кој знае кој пат, престани да пишуваш глупости и невистини.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ок еве и да е некоја шпекулација од тие што ми кажале имам право на мислење на форум сме , па ке видиме на крај што ке испадне ..Тотално неточно... и по кој знае кој пат, престани да пишуваш глупости и невистини.
И да е точно ова хипотетички, не ми е малку реално за Алекс Трајковски, ама ај дај БожеВардар е во преговори со унгарската компанија за производство на моторни масла "MOL GROUP". Изворот доаѓа од спортски новинар од Македонија кој воедно е и фан на Вардар и одблизу ја следи ситуацијата бидејќи има блиски односи со раководството на ФК и РК Вардар. Се преговара истиот спонзор да биде дел и од РК Вардар но секако ФК Вардар е приоритет. Точна е информацијата дека се преговара и со еден од најголемите македонски маркети и една кладилница . Веќе се почнати преговори со Александар Трајковски и Бобан Николов но Вардар чека официлајизирање на спонзорите за да може да работи на овој проект . Договорите треба да бидат потпишани на 1+1 година . Се преговара со еден Хрватски и еден Унгарски интернационалец кои играат во првата лига во Хрватска односно Унгарија .
А ако ти кажат дека City групацијата сака да го земе Вардар, ти ќе поверуваш и ќе напишеш дека луѓе блиски до Гвардиола ти кажале дека сакале и Вардар да стане дел од нивната групација, само зошто сме на форум?Ок еве и да е некоја шпекулација од тие што ми кажале имам право на мислење на форум сме , па ке видиме на крај што ке испадне ..
Не ми ја разбираш поенатата на тоа што пишувам и ти и другиве, не е работата јас дали ке верувам или не туку дека ако има некое инфо поврзано со Вардар норнално е да се сподели тука на форум , без разлика дали тоа на некој му е смешноА ако ти кажат дека City групацијата сака да го земе Вардар, ти ќе поверуваш и ќе напишеш дека луѓе блиски до Гвардиола ти кажале дека сакале и Вардар да стане дел од нивната групација, само зошто сме на форум?![]()
Најдовски има потпишано за друг клуб, доста тресете муабети од ракав.Унгарски спас за Вардар. У пакет со Спорт Лајф и маркетот. Николов и Најдовски први пикови. Трајковски не реална опција моментално.
Фабрицио Романо вика Нани се премислил и доаѓа во Вардар. Qatar Airways исто влегуваат со 200 милиони евра до Август. Here we go.Кога давате најави, давајте и временски период барем, за после да можеме да ве цитираме. Кога е тој спас? Неделава? Месецов? До август? До октомври? До нова година?
Бидејќи сите нели имате извори, прашајте ги и за временска рамка.
Нигде нема потпишано Најдо. Го чека Вардар уште малку, ако нема ништо назад во Тирана оди. Поздрав.Најдовски има потпишано за друг клуб, доста тресете муабети од ракав.
Значи татко му, лаже а? Ок, така нека биде.Нигде нема потпишано Најдо. Го чека Вардар уште малку, ако нема ништо назад во Тирана оди. Поздрав.
Ко да си ми желен за лајкчиња и екслузиви. Знаеме форум е, се пишува сѐ што се слушне ама намали малку со тие твои блиски (не) партиски извори.Пред малце добив информација дека се преговара со кладилницата Моцарт да влезе во ФК Вардар како спонзор
И точно постојат големи шанси Бобан Николов ако во меѓувреме не добие добра понуда од странство да потпише за Вардар
Значи сепак не е мртва ситуацијата и се водат разговори за нови спонзори во Вардар , и ке искочи на виделина дека Кире не пишувал тука бош муабети![]()
Хах да бе желен за лајкови ко божем тоа е некаков успех во живототКо да си ми желен за лајкчиња и екслузиви. Знаеме форум е, се пишува сѐ што се слушне ама намали малку со тие твои блиски (не) партиски извори.