Ама кано нели кажа ке стигнат пари на време за РК?Јас искрено првпат слушам за овој играч , Борко додека ги најде јаките спонзори ке почне сезоната , се тркаме со времево ...
31 година има играчов , претходно играл за просечни клубови , доаѓа од екипата на Чурго , чекеј уште еднаш ке пишам ЧУРГО ..
Ми го расипаа денот со овој ако стварно е замена за јапонецот
Груевски и Заев добри беа, тие околу нив крадеа…Борко не ги носи играчите , си има управа и скаути во Вардар и тие ги носат играчите ..
Борко сам си кажа во интервју , него му е задача спонзори и пари да најде во Вардар ..
Цело време го следам на неговите профили, во сите градови иде за поддршка на партијата која во моментов е на власт , веројатно ке го стават министер за спорт ..
Сите спонзори што ке ги најде факт е дека ке бидат со помош на власта , тоа цело време го зборев и таа е вистината иако сите ме напаѓавте ...
Се ветуваа огромни пари во Вардар , дали го излажале него или не ке покаже времето , но засега со овие засилувања делува дека големите пари ги нема ..
Одма и капитенска лентаАко е Боре сериозен ете го Кара 35 пуни има, последна година у Киелце нека го врати домазет и сите среќни.
Вардар подготвува моќен буџет со силен тим за новата сезона во Првата лига! | Екипа
Најтрофејниот македонски клуб Вардар мина повеќе од турбулентна сезона низ која дури по бараж-пресметката успеа да обезбед...ekipa.mk
Иако веста е за фудбалскиот тим Вардар сепак е поврзано со тоа што зборев околу Вардар , тоа е дека има позитивни најави за брендот Вардар полека да се враќа на врвот.
Ке видиме како ке стојат работите и тука во ракометниот клуб , затоа реков да се има трпение бидејки доста на оваа тема бев напаѓан ....
Како беше она кај што има чад има и огин
Еден совет најдобронамерен и братски.Понекогаш е подобро да преќутиш а не да се истрчуваш како прле пред магаре.Вардар подготвува моќен буџет со силен тим за новата сезона во Првата лига! | Екипа
Најтрофејниот македонски клуб Вардар мина повеќе од турбулентна сезона низ која дури по бараж-пресметката успеа да обезбед...ekipa.mk
Иако веста е за фудбалскиот тим Вардар сепак е поврзано со тоа што зборев околу Вардар , тоа е дека има позитивни најави за брендот Вардар полека да се враќа на врвот.
Ке видиме како ке стојат работите и тука во ракометниот клуб , затоа реков да се има трпение бидејки доста на оваа тема бев напаѓан ....
Како беше она кај што има чад има и огин
Ке искочи периодов официјално тоа што зборев и ке видиме , ако не во двата клуба барем тоа да биде едниот(иако искрено се надевам ке бидат двата) биди поздравенЕден совет најдобронамерен и братски.Понекогаш е подобро да преќутиш а не да се истрчуваш како прле пред магаре.
Се најдобро ништо лично.
Dobro be koj amater gi praj ovie posteriteТанкоски и официјално нов играч на Вардар.
Прегледај го приврзокот 420196