Фан клуб - РК Вардар

Ке бидит многу тешко да се донесат звучни имиња во МКД,многу екипи на балканов почнаа да вложуваат.....ке требит едно добро скаутирање од самите клубови а не од тн менаџерчиња

Јас искрено првпат слушам за овој играч , Борко додека ги најде јаките спонзори ке почне сезоната , се тркаме со времево ...

31 година има играчов , претходно играл за просечни клубови , доаѓа од екипата на Чурго , чекеј уште еднаш ке пишам ЧУРГО ..

Ми го расипаа денот со овој ако стварно е замена за јапонецот :oops:

Ама кано нели кажа ке стигнат пари на време за РК?

Борко не ги носи играчите , си има управа и скаути во Вардар и тие ги носат играчите ..

Борко сам си кажа во интервју , него му е задача спонзори и пари да најде во Вардар ..

Цело време го следам на неговите профили, во сите градови иде за поддршка на партијата која во моментов е на власт , веројатно ке го стават министер за спорт ..

Сите спонзори што ке ги најде факт е дека ке бидат со помош на власта , тоа цело време го зборев и таа е вистината иако сите ме напаѓавте ...

Се ветуваа огромни пари во Вардар , дали го излажале него или не ке покаже времето , но засега со овие засилувања делува дека големите пари ги нема ..

Груевски и Заев добри беа, тие околу нив крадеа…

Трансферите на Томче, Горига и Пинто сметав и сеуште сметам дека се солидни и дека се upgrade во самата трансфер политика на клубот споредено се претходната сезона. За жал, не можам да го кажам истово и за последниве два. Многу слабо.

Крсманчиќ не беше лош играч. Го памтам во Ниш во Железничар кога играше, имам видено и нешто од него во Чурго (потценет клуб) овие неколку години. Но мислам дека кога ќе се стави на кантар дека е странец, дека ќе му плаќаме сертификат, стан и уште триста глупости, едноставно мислам дека не вреди.

Једино што овој како-така го има на европската ракометна мапа за разлика од Тунижанецон кој го истресовме од ракав баш на најосетливата позиција.

Последно уредено:
Ако е Боре сериозен ете го Кара 35 пуни има, последна година у Киелце нека го врати домазет и сите среќни.

Иако веста е за фудбалскиот тим Вардар сепак е поврзано со тоа што зборев околу Вардар , тоа е дека има позитивни најави за брендот Вардар полека да се враќа на врвот.

Ке видиме како ке стојат работите и тука во ракометниот клуб , затоа реков да се има трпение бидејки доста на оваа тема бев напаѓан :D ....

Како беше она кај што има чад има и огин :)

Добар текст рекла казала... анонимен автор плус и дека Гача потврдил - Гача бее, само не дај Боже Камчев пак да се врати и по втор пат да се деси катаклизма ни Комити ни Свети Петар не не спасува после!

Иако веста е за фудбалскиот тим Вардар сепак е поврзано со тоа што зборев околу Вардар , тоа е дека има позитивни најави за брендот Вардар полека да се враќа на врвот.

Ке видиме како ке стојат работите и тука во ракометниот клуб , затоа реков да се има трпение бидејки доста на оваа тема бев напаѓан :D ....

Еден совет најдобронамерен и братски.Понекогаш е подобро да преќутиш а не да се истрчуваш како прле пред магаре.

Се најдобро ништо лично.

Еден совет најдобронамерен и братски.Понекогаш е подобро да преќутиш а не да се истрчуваш како прле пред магаре.

Се најдобро ништо лично.
Ке искочи периодов официјално тоа што зборев и ке видиме , ако не во двата клуба барем тоа да биде едниот(иако искрено се надевам ке бидат двата) биди поздравен :)

Europe league final four we are coming :))))))
Спремни сме? Опс не сме,ни фали голман :))))

Танкоски го имам гледано и реално не е лош играч , не добиваше доволно шанса во Пелистер и мое мислење е дека има потенцијал да покаже што знае во Вардар .

Има 25 години , во најдобри години од спортската кариера се тоа , така да очекувам добри натппрвари од него , сепак и ова е мачка во вреќа и незнаеме дали ке се погоди јбг :D ..

Незнам кој голман ке го донесеме , но можам да заклучам дека до сега во екипава со сите нови играчи сепак само на среден бек ке бидеме послаби од лани додека дефинитвно на бекови и крила ке бидеме појаки , голема штета што не успеавме да го задржиме јапонецот но ете тоа е .....

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom