Uli Hoeneß
Präsident
- Член од
- 6 август 2010
- Мислења
- 14.334
- Поени од реакции
- 26.274
Нема хајка кај нас, инаку во Германија моментално е лудило, не можиш ни до карта да дојдиш.Приметивте дека нема толку голема хајка и грозница околу европсково? Мене еуро 2016 ми беше ептен многу подобро и страсно во сите сегменти.
Репортажи што гледам викат дека нема знаци дека ќе има европско, нема маскоти, билборди ова она. Вероватно во тоа има и удел панини албум што нема за прв пат, што нема менување сликички на плоштад. Часописи еуро 2016 имаше еден куп низ трафиките, сега не знам како е.Нема хајка кај нас, инаку во Германија моментално е лудило, не можиш ни до карта да дојдиш.
Читав на нет дека Балканциве ќе имаат огромна поддршка, најбројни Хрватите па Албанците за чудо.
Мене ми стигна меил од УЕФА дека имам право на карта да купам откако првиот пат ме одјебаа, ама цените беа над 400 евра од карта.
Имаше нешто поефтино ама се продаде со брзина на светлината
Очекувам стадионите да крцаат, иако со намален капацитет ќе бидат затоа што нема да има стоечки трибини
Господ знај само колку тони пиво ќе се продаде во овој месец
Баш чудо што шконтар ќе има поддршка во Немачка.па Албанците за чудо
Ти осеќаш кј тебе еурофорија?
Ne sum u studioТи осеќаш кј тебе еурофорија?
Се уби братот изгина
Ne znam kade ovde e ludilo. Vo sporedba so 2006ta SP sega nema euforija kaj lugjeto. Em vremeto e tapa ladno i vrne, nema atmosfera za ovoj nastan. Od druga strana Germanskata reprezentacija so godini e dupka i ednostavno izgubi mnogu lugje. I na kraj prezasiteni sme so fudbal voopsto.Нема хајка кај нас, инаку во Германија моментално е лудило, не можиш ни до карта да дојдиш.
Читав на нет дека Балканциве ќе имаат огромна поддршка, најбројни Хрватите па Албанците за чудо.
Мене ми стигна меил од УЕФА дека имам право на карта да купам откако првиот пат ме одјебаа, ама цените беа над 400 евра од карта.
Имаше нешто поефтино ама се продаде со брзина на светлината
Очекувам стадионите да крцаат, иако со намален капацитет ќе бидат затоа што нема да има стоечки трибини
Господ знај само колку тони пиво ќе се продаде во овој месец