Premier League - 2023/2024

Шампион за 23/24 ќе биде?

• Вкупно гласачи
    232
Член од
14 април 2012
Мислења
32.545
Поени од реакции
66.134
Дечково е многу фален по форуми и по твитер, и го забележав против Јунајтед дека ептен смирено делува на топка. Ама па Јунајтед играа тој меч со одбрана Касемиро - Еванс, па и не обратив баш внимание. Високо, високо ценет талент, и баш напротив, сеуште ја нема таа галама од медиумите како што ја имаше со други млади играчи, што и мислам дека ке му помогне.

Член од
14 август 2022
Мислења
1.375
Поени од реакции
1.692
Убо што изритаа просеци како Грилиш инцестите.
А Гордон и Ебиневади Езе се играчишта, така? :D

Незнам што се пуваат енглезиве дека имаат најбољи тим до сега, кога не освоија со Кол, Тери, Лампард, Бекам, Џерард, Руни итд со овој тим нема никад.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.323
Поени од реакции
9.453
А Гордон и Ебиневади Езе се играчишта, така? :D

Незнам што се пуваат енглезиве дека имаат најбољи тим до сега, кога не освоија со Кол, Тери, Лампард, Бекам, Џерард, Руни итд со овој тим нема никад.
Баце погледни го бе 2 години у Сити 100че искешираа најголем флоп испадна.

volare_g

Nediplomiran i nedokvakan
Член од
28 февруари 2014
Мислења
753
Поени од реакции
1.911
Denes bev so kolega da si zeme season ticket za saints, i zborime so lugeto so rabotat tamy, navodno gazdata posle godinasniot sotanok so fa board memebers neoficijalno se suskalo deka Man utd cekale da zavrsi evropskovo za da go oficijaliziraat Southgate.
Znam zvuci kako " znam exen drygar so znae eden drygar ... A i dodusa na Sulek ili Salak kako i da se vikase toj srbinot ne mu e mnogy gajle za fudbal, taka da mozno e da nesto se suskalo megy staff members i samo hear say.....AMA golemo AMA ,ako stvarno go stavat Gareth , se eba majkata na klubot i se okoly nego....

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.323
Поени од реакции
9.453
Denes bev so kolega da si zeme season ticket za saints, i zborime so lugeto so rabotat tamy, navodno gazdata posle godinasniot sotanok so fa board memebers neoficijalno se suskalo deka Man utd cekale da zavrsi evropskovo za da go oficijaliziraat Southgate.
Znam zvuci kako " znam exen drygar so znae eden drygar ... A i dodusa na Sulek ili Salak kako i da se vikase toj srbinot ne mu e mnogy gajle za fudbal, taka da mozno e da nesto se suskalo megy staff members i samo hear say.....AMA golemo AMA ,ako stvarno go stavat Gareth , se eba majkata na klubot i se okoly nego....
Со овие црепови ништо не ме чуди.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.545
Поени од реакции
66.134
Има гласини околу него што никако не стивнуваат, пред се заради тоа што е многу близок со Ден Ашфорт, што треба да ни биде директор. ИНЕОС почнаа полека да засеруваат се добро што направија со клубот. Ако на почетокот се беше брзо и без помпа, полека се влегува во период каде што почнуваат да се јавуваат сомнежи, а и изборот на Саутгејт е баш Монти Пајтон работа.

Ако Саутгејт е нивниот човек, тогаш треба да излезат и да кажат дека се разделуваат со тренерот, па по ЕУРО, нека го официјализираат. Вака, се прави една негативна енергија околу се.

Последно уредено:

volare_g

Nediplomiran i nedokvakan
Член од
28 февруари 2014
Мислења
753
Поени од реакции
1.911
Има гласини околу него што никако не стивнуваат, пред се заради тоа што е многу близок со Ден Ашфорт, што треба да ни биде директор. ИНЕОС почнаа полека да засеруваат се добро што направија со клубот. Ако на почетокот се беше брзо и без помпа, полека се влегува во период каде што почнуваат да се јавуваат сомнежи, а и изборот на Саутгејт е баш Монти Пајтон работа.

Ако Саутгејт е нивниот човек, тогаш треба да излезат и да кажат дека се разделуваат со тренерот, па по ЕУРО, нека го официјализираат. Вака, се прави една негативна енергија околу се.
Kao murdzo i vam gal koga se traziciraa ,
Stvarno ne svakam kade se usra rabotava so klubov....

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.719
Поени од реакции
43.765
Стварно не ми е јасно кои се тие менаџерски квалитети на Саутгејт, па да им биде прв избор на Инеос.

Јас мислев дојдоа да го вратат клубот каде што беше на спортски план, а не си ставаат нивни луѓе на менаџерски/директорски позиции. Ако им е за тоа, подобро ич да не доаѓаа.

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.095
Поени од реакции
25.103
Stvarno ne svakam kade se usra rabotava so klubov....
Кога го ставија оној банкарон за CEO или спортски директор или што и да беше.

Тимот им даде до знаење на газдите дека и без значаен спортски успех Манчестер Јунајтед како клуб може да им генерира огромни профити.

После тоа мислам дека секоја одлука на клубот се носи од финансиски аспект, а не од спортски, односно тотално го американизираа клубот.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.323
Поени од реакции
9.453
Кога го ставија оној банкарон за CEO или спортски директор или што и да беше.

Тимот им даде до знаење на газдите дека и без значаен спортски успех Манчестер Јунајтед како клуб може да им генерира огромни профити.

После тоа мислам дека секоја одлука на клубот се носи од финансиски аспект, а не од спортски, односно тотално го американизираа клубот.
, Саутгејт од никој поглед не е човек за Јунајтед дали од фудбалски или од финансиски, црепот со играчите што ги има во цела Англија незнае тим да склопи. А па да не збориме за просеци какви има во Јунајтед.

Член од
14 август 2022
Мислења
1.375
Поени од реакции
1.692
Тие Инеос со Ница неможат топ 4 у Француско да фатат, вие сакате Јунајтед да ги оправат.:LOL:

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.323
Поени од реакции
9.453
Тие Инеос со Ница неможат топ 4 у Француско да фатат, вие сакате Јунајтед да ги оправат.:LOL:
Пишав у фан форум на Јунајтед делуваат изгубени за сега. Боље арапите да не собраа.
Иначе не дека вашите се нешто бољи. :D

Член од
14 август 2022
Мислења
1.375
Поени од реакции
1.692
Пишав у фан форум на Јунајтед делуваат изгубени за сега. Боље арапите да не собраа.
Иначе не дека вашите се нешто бољи. :D
Не се боље, од амери полоши газди нема.
Само правам споредба дека тие Инеос во француско првенство неможат топ 4 да им донесат на Ница со никаква конкуренција во лигата

Kajgana Shop

На врв Bottom