MTEL Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата MALINOV.A
  • Време на започнување Време на започнување
Легално тоа е си има правила, закони. Не може секој како му текне.

Вие мислите ќе биде HRT цело време отклучен за време на фудбал Европско или Олимпијадата. Нормално дека не кога правата се купени за во Хрватска а не и за во Македонија.
Ako nikoj ne gi otkupi pravata vo Mk, togas ke bide slobodno za gledanje ama sekako nekoj ke gi kupi. Mene ne mi se sfigja toa Mtel sto ke go kupi Telekom posto ke kupi se staro sto imaat, koga bi gradele sami mreza bi imale samo najnovo. Mada Srbija vo odnos na mobilni e daleku zad nas
Автоматски споено мислење:

pobeda, napusti ja Srbija za 5G signal hahah

Screenshot_20240605_195307_Chrome.jpg

Последно уредено од модератор:
Ako nikoj ne gi otkupi pravata vo Mk, togas ke bide slobodno za gledanje ama sekako nekoj ke gi kupi. Mene ne mi se sfigja toa Mtel sto ke go kupi Telekom posto ke kupi se staro sto imaat, koga bi gradele sami mreza bi imale samo najnovo. Mada Srbija vo odnos na mobilni e daleku zad nas
Веќе има купено права во МК за
Олимпијада на МРТ..
Фудбал Еуро МРТ и Arena Sport.

И од каде ти е информацијава дека MTEL ќе го купи Македонски Телеком?

Se ocekuva da prevzemat drug operator i da se ponudi internet preku razni tehnologii, sega za sega samo nie kako partneri Telco nudime optika, Mtel ne

Ни вие не нудите оптика, туку нуди трет оператор од каде вие ја рентаате.

Или во превод му вршите услуга на тој од кај што рентате

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ни вие не нудите оптика, туку нуди трет оператор од каде вие ја рентаате.

Или во превод му вршите услуга на тој од кај што рентате

Znaci lajka ne nudi mobilna spored tebe, samo mu vrsi usluga na A1, a poevtino od a1…cudno

Веќе има купено права во МК за
Олимпијада на МРТ..
Фудбал Еуро МРТ и Arena Sport.

И од каде ти е информацијава дека MTEL ќе го купи Македонски Телеком?
Dojce Telekom gi napusta site pazari za da se fokusira na Amerika
Автоматски споено мислење:

Znaci lajka ne nudi mobilna spored tebe, samo mu vrsi usluga na A1, a poevtino od a1…cudno
Lyca i A1 imaat ist gazda

Како да ти објаснам дека мрежата не е ваша? Дека плаќате по клиент на Телекабел? Да пробам да ти нацртам, или?

Роби зема пари како за свој клиент, јасно ти е? Вие продавате ресивер на МТЕЛ за кој треба мрежа која ја НЕМАТЕ. Дај аман човече разграничи ги работите и прекини да трескаш глупости.

Dojce Telekom gi napusta site pazari za da se fokusira na Amerika

Чисто како информација, имаш претстава што се поседува ДТ? Онака дали имаш изгуглано пред да истрескаш вакво нешто? Набрзинка, каде поседува акции, кои држави, оператори? Колку има инвестирано, и слично? Ваљда имаш претстава за каков гигант станува збор?

И да е така од кај па информацијава дека МТEL ќе го купи Македонски Телеком?
Ова веќе е тресење глупости..мтел ќе го купел телеком? ахахахахах свашта

100 пати е кажано дека МТЕЛ е влезен во Македонија за да ги пере црните пари на Александар Вучиќ а не за да конкурира на постоечките оператори но очигледно е дека некои луѓе можеш постојано да ги лажеш ветувајки им се и сешто а од тоа ветување никава реализација.

100 пати е кажано дека МТЕЛ е влезен во Македонија за да ги пере црните пари на Александар Вучиќ а не за да конкурира на постоечките оператори но очигледно е дека некои луѓе можеш постојано да ги лажеш ветувајки им се и сешто а од тоа ветување никава реализација.
taka taka

Нели гледаш до каде се отидени со паметот? МТЕЛ ќе го купувал Телеком, и Дојче Телеком си заминува од Европа. :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom