- Член од
- 4 март 2017
- Мислења
- 2.320
- Поени од реакции
- 6.905
Од она што јас го знам Бутин и Столе остануваат и понатаму да ја водат екипата.Него што правиме со тренер? Не е ваљда дека ќе остане Недановски?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Од она што јас го знам Бутин и Столе остануваат и понатаму да ја водат екипата.Него што правиме со тренер? Не е ваљда дека ќе остане Недановски?
После поразот во купот од Алкалоид сакав да си замине , но очигледно нема друго решение,кој тренер и да дојде му треба време за запознавање со играчите и работа за некакви резултати а и буџет.Од она што јас го знам Бутин и Столе остануваат и понатаму да ја водат екипата.
Не сакав пак да дискутирам тука за политика зошто пак може да ми се нафрлатa to praseto sho kje bidi minister za sport ili direktor vo klubot, ili isto e samo razlicno se pishi![]()
Како идеше вчера објавата од РК Вардар , се што се случило два пати ке се случи и ТРЕТПАТKirca ic da ne ti e gajle ubavo si pisuvas
Дај кажи шо голман ќе зееме и дали ќе има некој странски среден бек или овој танкосенНе сакав пак да дискутирам тука за политика зошто пак може да ми се нафрлат, но чим праша ке ти одговорам и се надевам нема да ми се налутат
..
Големи се шансите Борко да биде министер за спорт , но прво министерството за спорт треба да биде изгласано со двотретинско мнозинство во парламентот (80 пратеници ) бидејки ова ке биде ново министерство и според законот требало вака ..
Друга работа министерство за спорт е добра работа и во наредните 4 години во спортот ке се вложат 50 милиони евра , ке се изгради најнов спортски комплекс во Гази Баба со 4,000 седишта каде ке може да се играат повеќе спортови ..
Сега ке ви делува како пак да сум од партија пратен
Не сум во партија и никогаш нема да бидам , ме знаат голем дел од членовите , само имам инфо од човек таму и све што кажувам ке се оствари и ова што пишав и за Вардар , само за Вардар имајте малце трпение неможе преку ноќ одма за еден ден
Уште еднаш извините што вмешав политика , бидејки праша членот затоа одговорив на оваа тема , останувам на ставот од претходно дека нема прв да пишувам за политика освен ако некој не праша како сега , поздрав
Погрешно ме разбра, немам човек јас во Вардар , инфото ми е од друго место реално и они го имаат главниот збор ..Д
Дај кажи шо голман ќе зееме и дали ќе има некој странски среден бек или овој танкосен
Автоматски споено мислење:
Не само до три ќе броиме до пет титули а зашо да не почнеме од евролигата ко за почеток ете таму нека биде прва
Голман колку што знам Шего или Хендави, среден Танкосен и десен бек тунижанецов плус уште еден изгледа...Д
Дај кажи шо голман ќе зееме и дали ќе има некој странски среден бек или овој танкосен
Автоматски споено мислење:
Не само до три ќе броиме до пет титули а зашо да не почнеме од евролигата ко за почеток ете таму нека биде прва
Чисто спортски ме интересират зш да се градит нова сала во Гази Баба,која е потребата?Друга работа министерство за спорт е добра работа и во наредните 4 години во спортот ке се вложат 50 милиони евра , ке се изгради најнов спортски комплекс во Гази Баба со 4,000 седишта каде ке може да се играат повеќе спортови ..
Во Гази Баба нашле простор , иначе Скопје одбрале како главен град што е логички ..Чисто спортски ме интересират зш да се градит нова сала во Гази Баба,која е потребата?
Зш не би се рушиле спортските сали во Охрид и Битола и да се изградат нови со 6/8000 седишта кога двата градови имаат потреба, кога би играле ЛШ морат да бидат според ехф стандарди?
Чисто спортски ме интересират зш да се градит нова сала во Гази Баба,која е потребата?
Зш не би се рушиле спортските сали во Охрид и Битола и да се изградат нови со 6/8000 седишта кога двата градови имаат потреба, кога би играле ЛШ морат да бидат според ехф стандарди?
Не сум во партија и никогаш нема да бидам , ме знаат голем дел од членовите , само имам инфо од човек таму и све што кажувам ке се оствари и ова што пишав и за Вардар , само за Вардар имајте малце трпение неможе преку ноќ одма за еден ден
Не го сфаќам лично таман си е , но ова што си го пишал катарци германци идеше од власта на сдсм и на крај ќор денар не сакаше да даде у Вардар а не па спонзор да донесе ..Бидејки мислам малку погрешно го сфаќаш револтот кај членовите што ти враќаат, баш ова е она на кое и реагираат(ме), знаеме во каква ситуација бевме долго време и со ФК и со РК, и знаеме колку ликови се појавија на форумов и колку „од прва рака“ и „блиски извори“ маџари, германци, турци, катарци, руси, бугари и што не влегоа во Вардар, за на крај од раб на банкрот и втора лига да мора Комити да го спасуваат. Пред да спинуваш и вртиш муабет пак околу промената на власта, едноставно доста им е на сите од слушање празни ветувања и помпезни најави за на крај ништо од тоа да не се исполни, а уште повеќе им е доста на сите од „спонзори“ од корист кои за година-две вложувања ќе го закопаат клубот за наредни 5 во долгови.
Да не ме сфатиш погрешно, не го сфаќај лично ова, само ако веќе имате некакви информации, или споделете ги во целост како што доликува, или стрпете се ако не се за споделување додека не дојде време за тоа. Ни прв ни последен не си на форумов што доаѓал со вакви најави, ќе видите, ќе правиме муабет, не оваа среда следниот петок и на крај знаеме како завршувало