Plot twist. Мажот всушност е жената.A moze i snima i gi stava videata na OnliFens a maz i go menadzira profilot... na nashiot forumski kolega ne mu kazuvaat nishto za da ne delat profit plus nego mu e dosta sho ebe.....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Plot twist. Мажот всушност е жената.A moze i snima i gi stava videata na OnliFens a maz i go menadzira profilot... na nashiot forumski kolega ne mu kazuvaat nishto za da ne delat profit plus nego mu e dosta sho ebe.....
Слушај, гледам напатена душа си. Најарно ти е во манастир да отидеш и да баталиш се надвор авлијата. Ем ќе си блиску до бога, ем нема да те искушуваат жени, ем нема да те замараат ствари на интернет.Еднаш огрешив душа. Во тој момент се чувствував прекрасно...
Последиците дојдоа сами по себе.
И ден денес, после 25 години, не сум сигурен дали исправно постапив.
Колку сум јас грешен, грешна беше и она.
На Бога е да суди...
Ke sudi, ke sudi..Еднаш огрешив душа. Во тој момент се чувствував прекрасно...
Последиците дојдоа сами по себе.
И ден денес, после 25 години, не сум сигурен дали исправно постапив.
Колку сум јас грешен, грешна беше и она.
На Бога е да суди...
Ne...chovekot e degeneriran vid... Site zivotni SE seksaat zaradi dobivanje potomstvo, chovekot izmisli I kontracepcija I shvaleracija I cela mediumska industrijau vrska so shvaleracijata koja ima cel samo zadovolstvo... Ne gi vregaj zivotnite !!Секое човечко битие може да си го контролира сексуалниот нагон. Тоа е она што не разликува од животните.
Како тоа фамозниот женски инстинкт не препознава педеришта и се мажи за нив ? Тоа не ми е јасно ..
Или се некои богати буљаши па тогаш радарот прекинува да работи ...
Зошто искористена? Сексот е обострано задоволство, како може некој да биде искористен? Зборуваш како да не си уживала во сексот, како да со тоа нему си му направила услуга а на твоја штета...
Автоматски споено мислење:
Не би се сложил дека праварата е ретко во врска со изневерениот. Точно, има многу случаи на изневерување каде што изневерувањето не е во некоја директна врска со изневерениот туку повеке се работи за карактерна особина на изневерувачот или за негова слабост во даден момент. Дури и во таквите случаи чесо пак има кривица на изневерениот од причината ,,кај ти беше паметот кога си фати работа со таа/тој,,. Но многу случаи на изневерување се и резултат на природата, на хемијата која се случува во телото а која не е превенирана на соодветен начин или пак од запоставување во врската/бракот.
Во конкретниот случај не сме во состојба да знаеме дали изневерувањето е карактерна особина на дотичната особа или е резултат на природата и однесувањето на партнерот. Од тоа што е кажано знаеме дека мажот и е во странство а таа е тука и тоа е кардинална грешка на изневерениот, другото е само техника на природата. Нагонот за секс, кај млада и здрава особа, е многу силна и моќна работа и секоја помисла дека ние можеме да го контролираме тој нагон е само смешка за природата и пенал дури и за ебач/ка од трета лига. Затоа треба превенција, треба природните нагони да бидат задоволени со партнерот и да има мир во куќата. Има начини за заработка и без да се остави партнерот, ако треба нека биде и помалку ама семејството да е заедно. Пример ако вози камион, а дома има млада жена, треба да си бара да вози кратки тури, одење и враќање, една недела возење една дома а не по шест месеци горе па две недели дома... таквите тури од по шес месеци се за сингл возачи и возачи кои дома имаат баби а не за некој кој дома има роба која треба да се пегла секој ден... или ако сака да работи нешто друго во странство, треба да најде начин да таму оди со целото семејство а не сам... со огин и со вода нема играчка, а млада жена е и двете. Остај приказни за врска на далечина и гледање еднаш два пати годишно.
Druze, baba mi go cekala dedo mi dodeka bil vo kralska mornarica 2 godini. Ne deka bile vereni tuku onaka si se smeknale niz korzo, im se sretnale pogledite. I toa bilo toa. Toj bil toj.Ова е како муабет на силувач боже ме сачувај, не можел да го контролира нагонот и тие причи.
И што тоа значи, дека не треба да постојат камионџии или било какви професии каде имаме раздвоеност извесно време? Па како ќе се полнат рафтови, како ќе фунцкионира економијата? Ради страв од изневерување треба никој да не вози лонг хол? Не треба луѓе да кријат тоа, другата страна треба да е свесна во што се впушта, плусеви и минуси и тоа е тоа. Тоа е барем избор.
Јас лично не можам да замислам таква раздвоеност ама тоа се лични преференци.
Druze, baba mi go cekala dedo mi dodeka bil vo kralska mornarica 2 godini. Ne deka bile vereni tuku onaka si se smeknale niz korzo, im se sretnale pogledite. I toa bilo toa. Toj bil toj.
Ali nekoj spomna evolucija bla bla bla, taka da sega da go prosetas kuceto ili da ja pustis da go go proseta e rizik, ne pak da te nema meseci ili godini.
Zoki go znae nacinot ali nejki da kaziНема начин да се избегне ризик, но што да прават луѓе кои се вработени по такви места? Тие позиции се неопходни во светот, од нафта до метал и граџевина? Не можат да бидат вечни ергени, мора да има начин.
за тоа ли отвори профил ?Dekviov go znam go skinav.
Sprecen sum vlade od D Prajm Direktiv da gi spodeluvam ovie znaenja so Pri - Vorp civilizacii...Zoki go znae nacinot ali nejki da kazi
@Goyathlayyy daj spodeli kako ja odbra ovaa tvojata, ne bidi peder , gledas ima potreba od tvoja ekspertiza na temata.
Eden kup brakovi ke spasime, baska neverstva.
Кога ќе се вратат ќе си живеат среќно до крајот на животот де, е сега у меѓувреме ке си течат и рекламите, е јебига сите се нервираме у сред филм кога ќе идат рекламите, али среќа филмот подолго трае.Нема начин да се избегне ризик, но што да прават луѓе кои се вработени по такви места? Тие позиции се неопходни во светот, од нафта до метал и граџевина? Не можат да бидат вечни ергени, мора да има начин.
Е ако Орце ја пеел тогаш се е дозволено. Орце уствари има многу чудни секс фантазии во песните ама друга тема е тоа ајдеАбе дечки, вие стварно уназадени.
Па Орце Стефковски одамна испеа :
Не е сапун да се истроши,
море млада жена убава,
треба да се гали, милува.
Е добро де го чекала 2 години големо чудо, и јас чекам документи да заминам кај мажот ми, цела 1 година, па не ми текнало да го варам.Druze, baba mi go cekala dedo mi dodeka bil vo kralska mornarica 2 godini. Ne deka bile vereni tuku onaka si se smeknale niz korzo, im se sretnale pogledite. I toa bilo toa. Toj bil toj.
Ali nekoj spomna evolucija bla bla bla, taka da sega da go prosetas kuceto ili da ja pustis da go go proseta e rizik, ne pak da te nema meseci ili godini.