Секс со мажена/оженет!

• Креатор на темата Креатор на темата Sukbob
  • Време на започнување Време на започнување
Можда мажот и е геј, познавам 2 такви случај, апла гејови, под притисок на родителите мораа да се оженат и дете да имаат.
Како тоа фамозниот женски инстинкт не препознава педеришта и се мажи за нив ? Тоа не ми е јасно ..

Или се некои богати буљаши па тогаш радарот прекинува да работи ...

И овој шбб кбб* муабет е демек изговор за оправдување?

*шта би било кад би било
А кои сме ние за да некого осудуваме или оправдуваме?
Оставете ги лугето нек си прават ќеиф додека можат...никогаш не се знае дали ке има последици по некој или ке биде ко ништо да не било....ни први ни последни.

А кои сме ние за да некого осудуваме или оправдуваме?
Оставете ги лугето нек си прават ќеиф додека можат...никогаш не се знае дали ке има последици по некој или ке биде ко ништо да не било....ни први ни последни.
Abe zemi citaj gi temine zhenski gazinja, cicki i sl. site ebachi . A ovde site svetci! :shok2:
A na krajot od denot mu zaviduvaat na bateno oti tolchi jajnici!
Abe neka zemat i neka si ja kazhat vistinata a ne vaka romantiki na tastatura!

I ova vazhi i za dvata pola ne samo za mazhive

Сите ја напаѓате жената, а никој не размисли што прави тој нејзиниот суртук таму сам у странство.
Сигурно катанче не си врзал на патлакот.
Можда мажот и е геј, познавам 2 такви случај, апла гејови
I vie zenite svasta ke izmislite za da opravdate obicno kurvanje

Ke se pravevte i vie rshum da ne se odselevte po zapadot. Tinkajte go sega :toe:
има и овде турчинки и босанки, први се за на..кхм. Не ми се по вкус, не дека мојо пол ми е помил, туку дека Византиец. Ако не е православна не ми рипа, со исклучок на сите французинки ова.

има и овде турчинки и босанки, први се за на..кхм. Не ми се по вкус, не дека мојо пол ми е помил, туку дека Византиец. Ако не е православна не ми рипа, со исклучок на сите французинки ова.
Batka da ne si ti obozhavatel na Przhe ?
Ne ti e rabotava na arno.
Автоматски споено мислење:

I vie zenite svasta ke izmislite za da opravdate obicno kurvanje
Abe niv od Bajachka im e recheno kluchka da go vrzat za Majgijata da im se odvrzi !!!
A ne deka tie po kurvanje se.

Сите ја напаѓате жената, а никој не размисли што прави тој нејзиниот суртук таму сам у странство.
на муабетов, јас бев еднаш со една (мажена) навистина добра во секој поглед, невероватно тело имаше, не можам да верувам дака некој може да запостави ваква жена, и јас онака гласно размислувам/ прашувам, "Добро бе мажот ти што прави, кој му е курац ", а тами ми вика, "не знам".

Може таа му праќа слики на вибер со колегата како се ебат, а овој си го дрка на нив.

на муабетов, јас бев еднаш со една (мажена) навистина добра во секој поглед, невероватно тело имаше, не можам да верувам дака некој може да запостави ваква жена, и јас онака гласно размислувам/ прашувам, "Добро бе мажот ти што прави, кој му е курац ", а тами ми вика, "не знам".
Mene ova me potsekja na vicot koga tatko i sin gledaat vo nekoja jaka tamu odsprotiva, i tatkoto mu veli nema da ti se verva ali i ovaa mu se ima smaceno na nekoj.
Автоматски споено мислење:

Abe kako vikat, ne faten aramija, pogolem od kadija. Mozi pravi nesto, mozi ne pravi nisto, pecali za familijata, ne znaeme. Ali za ovaa ete po kazuvanjeto na likot definitivno se perdasi. Ko ke se javi svalerkata na mazot na ovaa, togas ke go sudime, se dottogas toj e svetec.

Последно уредено:
Можда мажот и е геј, познавам 2 такви случај, апла гејови, под притисок на родителите мораа да се оженат и дете да имаат.
А што е разликата помеѓу геј и некој кој што е отсутен кога и од двајцата нема секс? Дури мислам дека за женска повеке и одговара варијантата со геј отколку со некој отсутен, гејот барем ке има разбирање за нејзините потреби и нема да и прави проблем да оваа си најде ебач а додека отсутниот ке вади секири... Не оправдувам никаков криминал но имам разбирање за некој што поради глад украл леб = не оправдувам курвање ама имам разбирање за некоја која долго време е оставена без секс...

Може таа му праќа слики на вибер со колегата како се ебат, а овој си го дрка на нив.
A moze i snima i gi stava videata na OnliFens a maz i go menadzira profilot... na nashiot forumski kolega ne mu kazuvaat nishto za da ne delat profit plus nego mu e dosta sho ebe.....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom