Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Што би рекле кумановци :
Свакакви изговори ќе најдете, само да се е*ете.
Добра ствар е што пак со кумановци се жените...се врти пара само по Куманово, не гу даваф на скопјани.Заминаа на времето кумановци на работа во Ирак и ги оставија жените дома да се пеглаат со кој ќе стигнат, дури и ги плаќаа пеглачите со парите што ги пракаа мажите од печалба. Ко се вратија пола се разведоа. Работава е и без пари и без жена .![]()
Добра ствар е што пак со кумановци се жените...се врти пара само по Куманово, не гу даваф на скопјани.
Тука има голема вистина, добра мома одговорна за генетскиот базен од местото од кај потекнува не се дава кај треба и не треба....има такви места по светов. Таквите места се секогаш просперитетни па макар и биле некои вукојебини. На други места каде девојките гледаат да се отарасат и продадат поскапо се случува масовно иселување и изумирање. Македонија како држава е склона кон "скапо продавање" феномен па затоа и на колективно ниво ни се случуваат овие работи што се случуваат."Добрите" моми не се даваат во друго село, се мажат во родното, па макар и по втор, трет ...пат![]()
Зависи како изгледа, ако е некоја јака дунда онда многу тешко да се одолее. Зборам од позиција на слободен маж....иначе верувам дека голем дел од домаќини луѓе нема да се нафатат на таква авантура.Секогаш ќе има вакви курвичиња, а нема маж што ќе и рече а не не можам имаш маж. Едино греота е само тој што му набиваат рогови, како и да излезе на крај ситуацијата, секогаш ќе си има етикета рогоња.
Не сум затрескан. Едноставно сум учесник во чинот и убаво ми е. Апсолутно ништо сериозно не ми е во план, а ни нејзе исто така.
Зошто сте толку негативни кон дечкото, јас мислам има шанси за среќен крај каде Сукбоб ја преженува дотичната по што си живеат среќно и весело и се утепуваат од клецкање 24/7 се додека не им снема пари и Сукбоб решава да иде Бауштеле и да донесе некој денар
Секое човечко битие може да си го контролира сексуалниот нагон. Тоа е она што не разликува од животните.Нагонот за секс, кај млада и здрава особа, е многу силна и моќна работа и секоја помисла дека ние можеме да го контролираме тој нагон е само смешка за природата и пенал дури и за ебач/ка од трета лига.