Не се наплаќаат сериите и филмовите од Pickbox,Gley,HBO.Па и на Tелеком се напкаќаат оние од MaxTV/МаgentaTV видеотеката.
Не се наплаќаат сериите и филмовите од Pickbox,Gley,HBO.Па и на Tелеком се напкаќаат оние од MaxTV/МаgentaTV видеотеката.
На брзината за стриминг мислевМагентата е локал трафик и оди по влан кој има резервирана брзина за телевизијата. Ова нема допирна точка со Магента
Sent from my iPhone using Tapatalk
Само рачунај дека ќе ти троши од месечниот нет што го имашТогаш ке го заменам MaxTV со МOVE. Јас не ни гледам, но моите сакаат повеќе регионални канали (EX-YU простор), гледам на МОVE ги има највеќе, така да ќе го земам тој М пакетот. Исто пари ќе ми биде, сега плаќам околу 400 денари за MaxTV.
Pisi mi pp ako ti treba test za M paket, mozam da ti sredam isto i ako kupuvasТогаш ке го заменам MaxTV со МOVE. Јас не ни гледам, но моите сакаат повеќе регионални канали (EX-YU простор), гледам на МОVE ги има највеќе, така да ќе го земам тој М пакетот. Исто пари ќе ми биде, сега плаќам околу 400 денари за MaxTV.
Minimalna 8 do 10 Mbps downloadКоја интернет брзина е потребна за МОVE?
Дали ќе биде доволна оваа?
И колку би трошело? Пример 1 сат гледање тв.Само рачунај дека ќе ти троши од месечниот нет што го имаш
Незнам точно ама ова го пишеше на друг форум за макств па не би требал ода е поразлично за мове:И колку би трошело? Пример 1 сат гледање тв.
Superstar seuste ja nemame na MOVEОние кој сте на MTEL или @MALINOV.A да пише дали е додаден новиот канал Superstar 3? Во Босна на MOVE го додале тој канал. А од утре би требало и официјално да почне програмата со регионални и југословенски филмови и серии
Film klub и Film klub extra веќе не работаат.Superstar seuste ja nemame na MOVE
Автоматски споено мислење:
Najverojatno denovive
Автоматски споено мислење:
Dokolku utre se pusti celosno bi trebalo vednas da ja dobieme na mSAT a i na MOVE posle toa
А што ни се интернетиве за 4К леле мајко. TravelXp според логово пишува и HDR.
Ne be kakov msat, msat nema tolku HD ne pa 4KГи има овие на Msat?
Колку што сум читал пишуваат скапо е да ги ставаат на сателит сите канали во HD и 4К. Ни Total tv нема премногу тв канали. На сателит ги немаат сите Sport klub канали.Ne be kakov msat, msat nema tolku HD ne pa 4K
Минимумот за 4K ти е 25 Mbps. Скоро сите провајдери кај над нудат пакети со поголема(100+) брзина.А што ни се интернетиве за 4К леле мајко. TravelXp според логово пишува и HDR.
Ги има овие на Msat?