Со оглед на коментарите кои ги имаше Палчо на неговиот ФБ профил после убиството, ова воопшто не е за чудење.Имам инфо дека Палчо сака да ги жртвува тој Ќешишев главата и оној другиот Манев, на сметка на него и каратистот да бидат ослободени сега најверојатно ке бидат едни против други и првичните изјави ќе бидат сменети но колку се глупи овие двајца може и ќе прифатат вина за да биде нивниот месија ослободен.
Каков Реал Мадрид ЛШ и Телевиса Пресента пресврт може да биде Вања да му била биолошка ќерка на Палчо а не на тој џанакот.Можно ли е да е ова вистина или е дибидус психопат овој и намерно лаже дека бил во долгогодишна лубовна врска со мајката на Вања за да ги доутепа психички родителиве?
"Палевски изјавил дека бил во долгогодишна лубовна врска со мајката Зорица???"
Палевски изјавил дека бил во долгогодишна љубовна врска со мајката Зорица???
Деновие медиумите се преполни со информации и шпекулации околу семејството Ѓорчевски и врската со Љупчо Палевски - Палчо. Јавноста сеуште бара да биде обелоденет мотивот позади ова грозоморно убиство на младата Вања и велешанецот Панче.Пред неколку чzbor.com.mk
Текстот што си го објавил ти е од 6ти декември.Можно ли е да е ова вистина или е дибидус психопат овој и намерно лаже дека бил во долгогодишна лубовна врска со мајката на Вања за да ги доутепа психички родителиве?
"Палевски изјавил дека бил во долгогодишна лубовна врска со мајката Зорица???"
Палевски изјавил дека бил во долгогодишна љубовна врска со мајката Зорица???
Деновие медиумите се преполни со информации и шпекулации околу семејството Ѓорчевски и врската со Љупчо Палевски - Палчо. Јавноста сеуште бара да биде обелоденет мотивот позади ова грозоморно убиство на младата Вања и велешанецот Панче.Пред неколку чzbor.com.mk
majkata bila so pomalata kerka vo bolnica, malata pravela operacija, batali so suptilno baranje teorii na zagovor na degenerikot PalcoАко некој ја чита темава страници наназад кога го притвориа таткото цело време пишував каде е мајката и зошто е скриена од јавноста и да одговори дали е во врска со Палчо.
Pa toa na nikoj ne e jasno, ili devojceto ne najdeno vo Srbia ili toj sto ubi 9 soucenici... Vo site ovie slucai ima nekoja montiranost od nekoj gore.... na prostata raja im gi davaat korumpiranite mediumi so nekoi vesti da se izlaze.... posle koronata... se ispaga prevara se sto e napisano e nesto drugo... Glupi sme nie sto davame hype i po cel den sme na portali i socialni mrezi....Mene samo ne mi e jasno zaso bi ja ubile na svirep nacin ako celta e da se iznudet pari, ovoj del mi e premnogu bez smisla imajki vo predvid deka se rabotit za devojce sho ne mojt ni najmal otpor da pruzit, iam custvo deka nadleznive ko po obicaj nesto zamajuvet vo istragava
se igra nekoa igra od vlasive!1!!Pa toa na nikoj ne e jasno, ili devojceto ne najdeno vo Srbia ili toj sto ubi 9 soucenici... Vo site ovie slucai ima nekoja montiranost od nekoj gore.... na prostata raja im gi davaat korumpiranite mediumi so nekoi vesti da se izlaze.... posle koronata... se ispaga prevara se sto e napisano e nesto drugo... Glupi sme nie sto davame hype i po cel den sme na portali i socialni mrezi....
So 100 srbi zboruvav 90 posto veruvaat deka devojceto e zivo se e nekoja montaza..oni ne veruvaat na nieden srpski portal ili politicar...kaj nas se e korumpirano sekoj sudija, obvinitel, sekako ke se prevrte viatinata za rajata.... kojznae uste koj e vmesan i sto e motivot zad takvo bizarno ubistvo kaj nas ....
Човек близок до дешавкиве има изјавено дека е 95% сигурен дека Вања е ќерка на Палчо. Ова уште од пред два месеца го слушнав.Каков Реал Мадрид ЛШ и Телевиса Пресента пресврт може да биде Вања да му била биолошка ќерка на Палчо а не на тој џанакот.