Секс со мажена/оженет!

• Креатор на темата Креатор на темата Sukbob
  • Време на започнување Време на започнување
леле темава, и ја ќе дадам совет да се изеба максимум уштееднаш, или двапати и да бега. Да не испадне после, секс и со мажена и со оженет!
Автоматски споено мислење:

Ova crkoven forum da bese nemase tolku moralnoeticki muabeti da pagjat.
Ke go pobaral mazot za da mu kazel deka mu ja kleca zenata :pos:

изгле вие таму по селата битолско 'ршум се правите.
за турчинките и босанките знаевме увек, ама за нашите јок јок.

Последно уредено:
Луѓе и да не е трол и да е вакви случаи има многу. Маж да си остави дома млада жена сама дома и да оди во пуста туѓина и да го нема долго време мислам дека епилогот е јасен. Ако не е батево друг ќе е така да нема потреба да солам морал и неморал.
Поминете низ некои од ТИРЗ фабрикиве низ државава ќе видете што се случува. Маж и жена работат во истата фабрика, а се местат во различни смени за да вршат.

изгле вие таму по селата битолско 'ршум се правите.
Ke se pravevte i vie rshum da ne se odselevte po zapadot. Tinkajte go sega :toe:
Автоматски споено мислење:

Trebalo da gleda sho zima... ali doticnata wilda evidentno jaka pickina magija, na toj e sigurno dzabe i da mu zborish... evolucijata e spor proces Vlade....
Aha taka se gledase, ne rekle dhabe ljubejnca i zena ne mozes da pogodis, treba da ti se trefni.
I kako be spor proces evolucijata. Dodusa ako za tebe spor proces e 50 godini ,mozda i pomalce togas da ok, spor proces e.

Последно уредено:
Ti taka li se teshish Vlade? Ne ti se pogodi u picku mater, kako i lubenicata. Ne e do tebe.
Pak za mene se fakjas o ti guru na vrskite.
A od kade znaes deka tvojata ne ja tolci nekoj a a a?
Da ne ocekuvas svalerot da ti kazi posle tretiot pat :pos:.
Ke se iznacekas.

Сите ја напаѓате жената, а никој не размисли што прави тој нејзиниот суртук таму сам у странство.
Сигурно катанче не си врзал на патлакот.
И овој шбб кбб* муабет е демек изговор за оправдување?

*шта би било кад би било

Можда мажот и е геј, познавам 2 такви случај, апла гејови, под притисок на родителите мораа да се оженат и дете да имаат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom