Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Не знам и со позиции што се замараат. Фудбалер си е фудбалер.
Нека му купат на тен Хаг десет голмана и нека се снаоѓа.
pa dobro be ako eden od niv znae da brani veke ke sme vo plus
drugite 9 samo da znaat da igraat so noga treba :D

Од Сан е веста, најшкљ весник што постои во Англија. Делумно, се слагам со некои од точките, ама не верувам дека Ратклиф го има наметнато тој список, повеќе би дошол од новите луѓе што ги најмија.

Можеби станал муслиман Џерард, па затоа отиде во С.Арабија, како еден фан шо викаше за играчите на Челзи, а не дека парите се главната причина.

Анхел Ди Марија најверојатно ќе ја продолжи кариерата во Интер Мајами.

Планот беше првично од летово до крајот на 2024 да се врати во Аргентина во неговиот клуб од детството, Росарио Сентрал, па од јануари да оди кај Меси во Мајами.
Но, работите излегоа од контрола. Веќе некое време Ди Марија добива закани по живот од (најверојатно) фановите на Росарио Сентрал во Аргентина. Имаше закани кон неговото семејство во Аргентина, дека доколку се врати ќе им биде убиен член од семејството.
Деновиве беше исшкртан муралот со ликот на Ди Марија во Росарио и испишани заканувачки пораки со напомена да не помислува на враќање.

Денес, вооружени лица пукале во бензинска станица во Росарио и оставиле порака до Ди Марија.

I zaso? koja e pricinata za ova?

Од тоа шо го читам, во Росарио владее хаос. Додуша цела Аргентина е хаос, ама посебно провинцијата Санта Фе, каде што се наоѓа градот Росарио.
Државата нема целосна контрола, картелите се во меѓусебна војна и во војна со државата. Некои го споредуваат Росарио денес со Меделин од времето на Пабло Ескобар.

Е сега, никаде не прочитав конкретна причина зошто се заканите кон Ди Марија и неговото семејство. Аргентински новинари пишуваат дека картелите прават вакви потези за да внесат страв меѓу населението. Исти закани имаше и кон Меси и неговото семејство пред една година.

In Rosario, cartels are in a fierce battle with the government, trying hard to make people fear them.. the province has been overtaken by many cartels and there is a political war going on.

Ángel Di María's parents and sister have suffered threats from a cartel in Rosario. The message conveyed was: "Tell your son Ángel not to return to Rosario, because otherwise we will ruin everything by killing a family member. Not even [Santa Fé governor] Pullaro will save you!"

Забегавме малце од темата ама сами си се криви. Сакаа левичарски изрод за председател и си добија све што следува со тоа.

Забегавме малце од темата ама сами си се криви. Сакаа левичарски изрод за председател и си добија све што следува со тоа.
Мене ми изгледаше на кул лик.
За тие племиња таму само некој како оној Букеле од Ел Салвадор

Си помешал нешто. Десничар е претседателот на Аргентина, иако проблемите таму се од мноогу поодамна.

Мене ми изгледаше на кул лик.
За тие племиња таму само некој како оној Букеле од Ел Салвадор
Моментално Најиб Букеле е број 1 претседател у свет.. После него одма е Ибрахим Траоре на Буркина Фасо

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom