Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
1 јули 2012
Мислења
2.332
Поени од реакции
6.866
Марсијал ли е, Фил Џонс ли е. Го забораивме дека е у Јунатед овој. :D :D :D

Огромен потенцијал, упропастен ради повреди и мрза. Штета.
 
Член од
15 јули 2009
Мислења
3.407
Поени од реакции
3.317
Manchester United sources say there is no guarantee that the end-of-season review will be completed this week.

The possibility of Erik ten Hag keeping his job has increased slightly as a result of winning the FA Cup. INEOS are aware of a groundswell of support among fans for Ten Hag to stay in charge for the third year of his contract, and have not ruled out keeping him.

#MUFC [@SamiMokbel81_DM, @ChrisWheelerDM]
 

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.577
Поени од реакции
43.123
Нека почекаат до средина на август. Како со Гринвуд лани. :icon_lol:
 

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.760
Поени од реакции
6.709
Премногу ми е мило што ги тепаја Сити, им скинавме планиран трофеј :sneaky:. Еве причина плус да ги порачам сите сликички што ми фалат од тимов во Панини ПЛ албумот за 2023/24, па нека остане спомен за деца и внуци, дека овој бил најлошиот Јунајтед последниве децении, ама сепак лапнал ФА куп :LOL:. Е сега околу смената на менаџерот....мислам Тен Хаг се коцкаше во вториов дел од сезонава откако стана јасно дека ќе биде претешко да се постигне солиден резултат на било кое поле, што од повреди, што од недисциплина на поединци, итн.. Играше со тоа што го има на располагање, па ред е да му се дадат заслуги за купов, пошто сепак и тоа не е лесно да се освои, ако се знае дека е посакуван трофеј од било кој клуб од Англија, не е како лига купот. Знае(ше) дека ако го избркаат, секако добива голема отштета, но и дека со овој трофеј ќе им даде ултимативна причина на газдите да го остават уште 1-2 сезони да продолжи да го гради тимот. Нека не го потценат и фактот што овој куп им обезбеди и ЛЕ што не е мала работа и од натпреварувачки но и од финаниски аспект, ако се знае дека пред неколку кола прежаливме и ЛЕ и КЛ, а ЛШ одамна се знаеше дека е недостижна. Заради тоа, заслужува уште една шанса, затоа што го има моментумот за да продолжи. Нов менаџер би било почнување од 0. Ќе се исчисти троа ѓубрето сега, троа во Јануари можда и конечно да се надеваме дека ќе погодиме 2-3 солидни засилувања и ете не во борба за топ 4. Да не заборавиме дека сезонава ги добивме Гарначо и Мејно, што не е мала работа. Допрва треба аир да видиме и од Маунт. По мене, играчи кои треба да си заминат, покрај Марсијал и Варан кои се сигурни за заминување, се Каземиро, Линделоф, Ериксен, Еванс. Приоритет треба да се штопер (Редклиф треба да го среди Тодибо лесно) лев бек (желба ми е Тео Ернандез од Милан), замена за Каземиро и Ериксен и уште еден шпиц. Десен бек ќе мора да се трпи тоа што имаме, али во следни две години, најверојатно ќе треба еден од Бисака или Далот да лета. Мајно треба да се зацементира во средината и да му најдат добар партнер, и тоа поискусен, ама не толку како Каземиро, со 32 год. Е сега ако решат да прават подлабок рез за да обезбедат повеќе прилив, тоа значи да лета и еден од Рашфорд или Фернандеш. Ако мене ме прашувате, сум да остане Фернандеш, ама од друга страна тој е највредниот наш играч кој лесно може да донесе 80ина мил акооди во С. Арабија. Ќе треба тоа новите директори добро да го измозгаат и да пресечат. Внимателно треба да се следи и ЕП и да се грабне некој ветувачки потенцијал.
 
Член од
12 декември 2010
Мислења
10.081
Поени од реакции
10.802
Па не баш тактиката и играта на Тен хаг ја знаат, е сега што ќе се вратат издишани тоа е проблем.
Искрено мислам ни самиот ТХ не си ја знае играта и тактиката а не па играчите
 

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
9.212
Поени од реакции
7.656
Искрено мислам ни самиот ТХ не си ја знае играта и тактиката а не па играчите
Ја погаѓа само кога им се трчи на примадоните, али знае и да ја утне и му зачести оваа сезона.
 
Член од
14 април 2012
Мислења
31.918
Поени од реакции
63.820
Ако не го средат ова до понеделник, ке играме во Конференциска. Од ИНЕОС тврдат дека нема место за паника.

 

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
9.212
Поени од реакции
7.656
Кои аматери човече. Ќе биде уште полошо ред да се подобри ситуацијата во клубот. За некоја година изгледа шеикот ќе си ја исполни желбата.
 
Член од
15 јули 2009
Мислења
3.407
Поени од реакции
3.317
| Key INEOS figures now support Erik ten Hag after meetings with players and staff, recognizing challenges like injuries and off-field issues.

Kieran McKenna is no longer a viable option, and there's little trust in finding a better alternative to Ten Hag.

His future, however, remains uncertain, with no imminent decision expected from the INEOS season review. [@SamC_reports]
 
Член од
13 август 2023
Мислења
664
Поени од реакции
1.581
Тен Хаг наводно ја спукал и со Каземиро.
 

Kajgana Shop

На врв Bottom