...прочитај си ги коментарите наназад и гледај кој вреѓа, јас само најнормално дебатирам и те прашав тебе за која мајка се залагаш и бориш овде на форумов, сакаш одговори сакаш НЕ, а не вака со контра прашања што мене не ме засега, све што е неправилно и неправдено според мое мислење ќе критикувам за да биде на поарно, а колку што се читам критикувам и токму партијата што ми ја ампутираш дека сум член, ме нервира кога се фотошопира настани, се извртува вистината со што не е добро за никого, така христијански не се живее со лага и да си го убиеш својот брат, туку да го насочиш кон доброто, ако се може, ако не...таков е светот, друг ќе го притисне копчето и ќе се почне од почеток!
... инаку ДА, колку да се пишува и колку да се негира, во понова македонска историја за доброто на Македонија онаква каква што е слаба и сардисана, токму овој човек направил нешто за Македонија, признал ти, јас, друг било кој, тоа е факт кој ќе се пренесува од колено на колено, не може да се изврти вистината, но не велам дека нема грешки, токму што бил наивен и добродушен, а тоа го платил со сопствен егзодус за доброто на Македонија !
Ја сум роден Македонец, неколку генерации наназад за кои имам информации се чисти Македонци и секогаш ќе се борам само за Македонија.
Молим те не глуми независна, се знае политичката определба на тие што го бранат ова погоре. И ти и брмбрм и еден куп други овде.