Криминалци и криминални групи во МК

Член од
9 октомври 2022
Мислења
2.349
Поени од реакции
6.432
Bravo Lokvan, ova se tvoite 5 minuti
Да бе ме начека накај работа дека идам и ми пројдоа у гужвата.
Ајде ќе има пак шанса, гарант и трикратниот победник на Сан Ремо, некој си Јетон Јашари ќе го пишува вака.

Член од
30 ноември 2022
Мислења
9
Поени од реакции
10
Ајде ќе има пак шанса, гарант и трикратниот победник на Сан Ремо, некој си Јетон Јашари ќе го пишува вака.
Ke te pamtime po ova

Down

Boozer
Член од
4 мај 2012
Мислења
3.850
Поени од реакции
6.602
Kakvi gnasi ste poveketo tuka... edvaj cekavte ubistvo nekoe da pokazete kakvi gomna ste. Ne razmisluvate deka isto moze da ve snajde u nekoj moment od karanica bilo kade se slucuva na sekoj... seljancinja skapani nacionalisticki...
Кој нормален човек на караница вади пиштол?

Член од
30 јули 2014
Мислења
5.436
Поени од реакции
17.802
Kakvi gnasi ste poveketo tuka... edvaj cekavte ubistvo nekoe da pokazete kakvi gomna ste. Ne razmisluvate deka isto moze da ve snajde u nekoj moment od karanica bilo kade se slucuva na sekoj... seljancinja skapani nacionalisticki...
Da be stvarno, normalno na sekoj cekor se slucuva vaka. Pak obid na stransko vlijanie da se devalvira cesniot domakin Albanec kogo go snaslo vakva rabota vo moment na karanica.

Fasisti.

Член од
9 октомври 2022
Мислења
2.349
Поени од реакции
6.432
Сакаш да кажеш дека се кошкале?

Член од
14 ноември 2011
Мислења
144
Поени од реакции
366
Мислам дека се изговара Жетон, како оној што Кренал Нога.

Kajgana Shop

На врв Bottom