Шо ти е бе несалам ?
Во едниов пост викаш дека немојш да ми доловиш атмосфера од Дортмунд бидејќи немаш карта, во другиов викаш повеќе имало атмосфера надвор него ли натре на стадион..Шо ти е бе несалам ?
За Ла Лига зборав јас конкретно, види му амбиент пред натпревари и ќе видиш за шо ти зборам.Во едниов пост викаш дека немојш да ми доловиш атмосфера од Дортмунд бидејќи немаш карта, во другиов викаш повеќе имало атмосфера надвор него ли натре на стадион..
Јас сакав само да ти кажам дека кога има утакмица, атмосфера има низ цел град, а не само на стадион. То ми е
Да не испадне после дека само во Македонија судството е тињаПоззззз
Не сумЗа Ла Лига зборав јас конкретно, види му амбиент пред натпревари и ќе видиш за шо ти зборам.
На стадиони се забранети реквизити во Ла Лига, ако запалиш бакла ќе влезеш на стадион тилот кога ќе си го видам, казните се драконски
Што тресеш зелени, подсети ме Зидан колку пати си замина? Касиљас како играч, Раул, Роналдо, Бејл и многу други? Познати сте по ебење и дисреспект према свои играчи.Леле каков секс му мавна Барса на Чавито мене жал ме фаќа.
Начинот на кој го спашкаа Чави, на тоа мислеше Рикен.
Прво реши да си замини, па го кандисаа да остани, за по еден месец или не знам колку беше да си најдат подобра опција и да му ги удрат клоците, ваков третман е понижувачки за било кој тренер а камоли за легенда на клубот.
Дај бе прочитај го еднаш постот.После толку натегање остана и одма прва прес конференција пак збори за Реал и му влагаат под кожа новинарите. Сам си се намести на пенал