Johnny B
Misogynist, racist, anti woke
- Член од
- 15 февруари 2010
- Мислења
- 11.656
- Поени од реакции
- 11.791
Обратно би рекол
Обратно би рекол
Па таква е сликата, замисли дека нападот е газот па се останато.Обратно би рекол
Па дај да видиме што е толку топ.Холандија вадење топ состав, ептен талентирани играчи имаат, сите со добра сезона зад себе.
Ќе видиме Куман како ќе ги среди ама мислам дека ќе истуркаат далеку на ова Европско.
Пичку матер.Холандија вадење топ состав, ептен талентирани играчи имаат, сите со добра сезона зад себе.
Ќе видиме Куман како ќе ги среди ама мислам дека ќе истуркаат далеку на ова Европско.
Специјално гуглав за да го видам составот и можам да ти кажам само дека кур ќе скршат.Холандија вадење топ состав, ептен талентирани играчи имаат, сите со добра сезона зад себе.
Фримпонг го заборави, исто и Матсен е играч кој треба да се обрати пажња на ова Европско, Копмајнерс ... гарантирам дека ќе имаат трансфери во поголеми клубови после првенството.Одличен состав имаат Холандија, не знам зашто овој хејт.
Дамфрис, ван Дајк, де Лихт и Аке е солидна одбрана. Во средината Френки де Јонг, Вајналдум, Чави Симонс, Мартен де Рон. И во нападот ги имаат Гакпо, Депај, Мален, па и Вегхорст (¿Qué miras, bobo?)
Фримпонг го заборави, исто и Матсен е играч кој треба да се обрати пажња на ова Европско, Копмајнерс ... гарантирам дека ќе имаат трансфери во поголеми клубови после првенството.
Депај е стакленко ама ако успее да остани здрав цело првенство ќе им се најде во клучни натпревари, има искуство
Имаат искуство во играчи како Депај, Ван Фајл, Де Јонг, Вајналдум и слични и во состав имаат премногу млади играчи со огромен потенцијал. Има иднина оваа репрезентација, мене навидум вака ми се топ репрезентација, тоа е мое мислење .
Останатите ако гуглате и барате звезди од типот на Мбапе и слични тоа е ваш проблем, не секогаш таквите репрезентации постигнале успех, ене ја Белгија имаа топ три состав па кур свиткаа на сите првенства.
Taman si e, ne deka i toj sto osvoi EP sred engleska im bese pojak znacitelno od ovoj.
Све е јасно кога Торино ти дава најмногу репрезентативци.Taman si e, ne deka i toj sto osvoi EP sred engleska im bese pojak znacitelno od ovoj.
Jedino sto nemaat asalna 9ka napred, odbranata im e edna od podobri vo Evropa i momentalno mislam najaka karika, sredinata zavisi od raspolozenie na poveketo tuka, osven Barela koj im e mislam i najdobar od prilozenite, so Pelegrini se top tandem. Napadot im e totalna enigma so ovaa 433 na Spaleti, Kieza ko krilo e dobar, sve drugo diskutabilno za vakvo nivo, vklucitelno i glavnite napagaci ama eve Skamaka dobro se pokaza za LE nivo, narocito na Enfild.
Ama moze da iznenadi ovoj sostav, daleku od toa deka se za greota, ima iminja sto ne se eksponirani a vazat za dobri potencijali, ko Skalvini od Atalantana primer koj veke e meta na mnogu golemi klubovi i strasen potencijal, Kalafiori, Kambijaso, Ricci i Bonzorno od Torino.