Трендови во МК медиумите од кои ни се кења

Хоуп

ümid edirəm
Член од
13 април 2012
Мислења
2.492
Поени од реакции
9.479
Нека почива во мир, сочуствуваме со неговото семејство и слика од некоја позната фаца и се стресуваш леле починал Том Харди и кога отвараш, на Том Харди близок другар, е на неговиот татко чичко му починал.
Многу ме нервира ова.

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.770
Поени од реакции
9.891
IMG_20240522_005912.jpg

У сабота у 12 иПол..:tapp:. Дегенерик

IMG_20240522_151733.jpg

Ваљда се заебава некој деТашак од досада.

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.499
Поени од реакции
37.332

...сомнителна работа, женските особи напишани во машки род и обратно машките особи коментираат во женски род, вакво „брзо“ збогатување на човек да му е милина да чита до кој степен дојде верувањето во све и свешто за гледаност, лично не верувам, а и да постои таква работа попрво ќе ти ги мавнат вложените пари отколку да ти ги дадат, така си е тоа работаат на наивноста на сиромашните граѓани, а и ова кој знае дали е оригинал напишано од Кајгана сајтот се ми изгледа како хакирана страна, @Acid во тек си со ова!?? :toe:

Последно уредено:
Член од
25 март 2012
Мислења
8.570
Поени од реакции
5.147

...сомнителна работа, женските особи напишани во машки род и обратно машките особи коментираат во женски род, вакво „брзо“ збогатување на човек да му е милина да чита до кој степен дојде верувањето во све и свешто за гледаност, лично не верувам, а и да постои таква работа попрво ќе ти ги мавнат вложените пари отколку да ти ги дадат, така си е тоа работаат на наивноста на сиромашните граѓани, а и ова кој знае дали е оригинал напишано од Кајгана сајтот се ми изгледа како хакирана страна, @Acid во тек си со ова!?? :toe:
И јас сум инвестирала во оваа платформа, многу сум збунета од тоа колку пари заработувам.

McLovin

Politically Incorrect/Comedian/Mastrubator
Член од
11 август 2016
Мислења
3.416
Поени од реакции
13.440

А нели гледаш дека ова не е објавено од Кајгана? Сосема друг линк е, само имитација на Кајгана за достоверност и за да ги збуни луѓето. И нели можеше да расчепкаш малку пред да го постираш ова? Трчаше да лепнеш некој линк што сега може да е со вируси и слични срања па да го кркаме сите..

IMG_20240701_124702.jpg
IMG_20240701_124715.jpg

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.116
Поени од реакции
30.183
Во последно време ми излегуваат се некои глупи реклами кои се всушност меме формат.
Како на пример детево повраќа и оп сече сцена како ти става млеко у кафето и тој и тој кафич...
Дебилно

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.499
Поени од реакции
37.332
А нели гледаш дека ова не е објавено од Кајгана? Сосема друг линк е, само имитација на Кајгана за достоверност и за да ги збуни луѓето. И нели можеше да расчепкаш малку пред да го постираш ова? Трчаше да лепнеш некој линк што сега може да е со вируси и слични срања па да го кркаме сите..

Прегледај го приврзокот 422102
Прегледај го приврзокот 422103
...а ти што не читаш како треба? кого тагнав за да го информирам? цела Кајгана страница каде и да се кликне за инфо излегува регистрација на спорната страна, со сите овие фејк коментари.
... и што врска има „вирус линк“, вие на тема во секс постирате пичектини фотки тие не можат да имат вирус, тие се специјално „чисти“ за да се мастурбира слободно, бреее!

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.499
Поени од реакции
37.332
Член од
7 септември 2016
Мислења
21.499
Поени од реакции
37.332
ТУКА
...јас па се загрижувам за Кајгана портал за злупотреба на нивна стана, а ова „BBC News“, па дури и име на новинарот Драган Крстевски, иста шема како претходните постирани нецензурирани злоупотреби на НЕТ страниците, без никој да расчисти и води евиденција за злоупотреба со бомбастични наслови!

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
44.997
Поени од реакции
83.373
А1 во најновата епизода од серијата - Преведуваме српски, а не сме живееле во Југославија и поима немаме од српски.
Началникот на анестезиолошкото одделение во Лавова Наталија Матолинец изјави дека и покрај напорите на лекарите не успеале да ја спасат Ирина Фарион.

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
44.997
Поени од реакции
83.373
наслов на годината:
Руските сили ја презедоа контролата

Член од
14 јули 2024
Мислења
105
Поени од реакции
177
Ништо лошо само да пишеа дека е пола Македонка Елен Перез преку мајка и немаше да биде лошо :LOL: :LOL:

Kajgana Shop

На врв Bottom