Изненаден сум што ептен дебати и расправии за ова излегоа онлајн, ме чуди како уште емотивно доживуваат работи некои луѓе.
Се знае ова години уназад, нема што да се размислува и доживува ептен.
Како кога гледаш Б филм. Не се замараш ептен дали има логика, не се нервираш, може само нешто ако е интересно да ти се допадне и тоа е тоа.
Глупо е дури и да се има став дали Америве добро го водат тимот или не.
Ќе имаш став и оп....утре на Риши Сунак ќе му текне нешто, ќе ги избрка сите американци од земјата и оп..ништо.
Задутре ќе дојдат евреи, па за 3 години и нив ќе ги избркаат
И така, ќе си играме политика.
Интересно е што бараат млад тренер... што значи, бараат некој што многу веројатно не е доволно добар а е доволно луд да прифати работа што ќе му ја уништи кариерата потенцијално (Потер на пример, потенцијално и Лампард, па и Покетино од постариве)
Логично ќе барааат млад пошто поискусни менаџери не се идиоти да ќутат кога некој ја води екипата катастрофално.
Од овие што ги поврзуваат, можда овој на Џирона (Жирона? Гирона? Хирона?) е најдобар фит за екипава, штом работел со екипа од Сити Груп сигурно ќе може одма да се снајде и во ваква екипа, башка ова што го направија е еден од најголемите успеси во поново време реално.
Кој и да дојде.... сееедно, како и што реков, ова да си го гледате како Б филм.
Кога гледате Б филм не коментирате "eee ova ne e zombi ova e covek so maska, epten lesno se gleda be!!!" туку..си гледате и тоа е тоа, мозок на пасење, ако испадне нешто задоволително добро, ако не пак добро барем си утепал време со гледање нешто
Јас само можам на следниот тренер да му посакам да не му се уништи кариерата и дека ќе извади некој резултат (а како да му посакаш нешто вакво кога доаѓа во екипа што пред америте освои ЛШ, требаше топ4 да е лагано секоја сезона, а сега е екипата во ситуација каде 5 место е добар успех, а за газдите да кажат "zadovolni sme od 5 mesto" ќе мора да признаат дека ја уништиле екипата до ниво кога 5 место се смета за успех, па наместо да го признаат тоа ќе кажат "aaa ne, nie sme ozbilni, ova ne e zadovolno, mora da se borime za titula!! otpustanje!!" )