Исчезнати лица

newcastle

Shearer
Член од
23 декември 2014
Мислења
448
Поени од реакции
337
Pogolem dokaz od toa da go kazes mestoto kade se zakopani dvete tela zdravje.

The Savior

Is with me
Член од
29 јули 2021
Мислења
4.990
Поени од реакции
9.665
Ќе видиме на судење кој што ќе каже...

парва

errorhead
Член од
12 јуни 2014
Мислења
3.811
Поени од реакции
21.406
Кога ќе се најде убиецот да... Треба смртна казна за убиецот а не доживотна робија.
Зурла.Наброј барем едну причину зшто мислиш дека Палчо не е криф?
И зшто толко л'сно ти се пере мозак сс сумњиви подкасти? Не ми е јасно колко л'сно падаш на глупи и чудни видеа сс 17 вјус.

Зшто мислиш дека Палчо гу збори истину?

y2k

Член од
4 октомври 2022
Мислења
1.078
Поени од реакции
1.578
Добро... А доказите за убиството ќе ги почекате троа ако воопшто и ги има :icon_lol:
Како да почекаме? Нормално дека ќе почекаме да заврши судењето. Инаку ваљда си запознат дека докази се изведуваат пред суд, не на форум и пред маалска кооперација

The Savior

Is with me
Член од
29 јули 2021
Мислења
4.990
Поени од реакции
9.665
Nisto cudno i da nemoze da obezbedat cvrsti dokazi ama togas treba protesti i toa i staro i mlado da izleze.
Pogolem dokaz od toa da go kazes mestoto kade se zakopani dvete tela zdravje.
Автоматски споено мислење:

Инаку ваљда си запознат дека докази се изведуваат пред суд, не на форум и пред маалска кооперација
Со ова им се обраќаш на сите што изнесуваа докази на оваа тема не само на мене...

Последно уредено:
Член од
9 декември 2012
Мислења
1.021
Поени од реакции
1.100
Добро... А доказите за убиството ќе ги почекате троа ако воопшто и ги има :icon_lol:
Сите ги чекаме доказите. 30 дена притвор да ти дадат треба барем еден доказ да има обвинителот. Го пуштија таткото на Вања , во куќен притвор. Знаеш зашто или не си прочитал?
Автоматски споено мислење:

Се знае кој убива кај нас... На Палчо може да му судат само за градење дивоградби и јавни навреди кон политичари.
Ти живееш во дивоградба, и никому ништо.

Kajgana Shop

На врв Bottom