Фан клуб: РК Пелистер

Член од
11 октомври 2014
Мислења
2.382
Поени од реакции
2.370
Неизвесно и интересно финале за гледање ,посреќниот победи.
Одличен тајмаут на Кире во второто полувреме.
Добивме нов пикер во репката Симоновски ,требит да се избрусит и да играт и во одбрана ,Тој ,Мечка и Фитиљот супер тројка.
Галевски го фати пеналот АЛА Ландин,предвреме го прочита Фитиљот сите пенали ги шутират лево од голманот.
Пелистер блед ,безпотребното исклучувањето на Фитиљот беше пресврт на утакмицата.

Член од
28 септември 2011
Мислења
730
Поени од реакции
1.037
Неизвесно и интересно финале за гледање ,посреќниот победи.
Одличен тајмаут на Кире во второто полувреме.
Добивме нов пикер во репката Симоновски ,требит да се избрусит и да играт и во одбрана ,Тој ,Мечка и Фитиљот супер тројка.
Галевски го фати пеналот АЛА Ландин,предвреме го прочита Фитиљот сите пенали ги шутират лево од голманот.
Пелистер блед ,безпотребното исклучувањето на Фитиљот беше пресврт на утакмицата.
Stratezi so dosadvate na tema na rk pelister , pisetesi analizi na nekoja tema opsta za rakomet ili na rk alkaloid ako ima ako ne naprajte si

Член од
2 август 2011
Мислења
1.242
Поени од реакции
1.611
Колку само очајни сме кадровски чудо едно. Кога само ќе ми текни кој ги донесе Бранко во зимата, освен Фитиљо кој очајно ни требаше се друго промашивме. Манасков го носиш со 5 месеци пресдени без клуб на позција на кој ги имаш Кузмановски и Петар (ништо друго освен трансфер за процент) а и онај пикерот со чудно име Пичковски тотален промашај. Клаваш тренер со искуство од мултиесен (само затоа што се умислил дека можи да го води Пелистер) и Шундовски од пензија го враќаш за директор. Ова само нашата управа го можи друг и да сака не можи толку да погреши.

D

DupiMandalo

Гостин
Клајте клуч на темата до наредна сезона, септември онаму нека се отвори пак.
После ова денес не вреди дс се коментира поќе на ова тема. Го пробивме дното вечерва, дури подолу од то слеговме.
Сериозен удар на цел проект е ова, посебно во ситуација кога се влезе во серија од соопштенија деновиве во врска со купот.
Не ми се верва колку без жар и без срце изиграја цела екипа во финале од куп... Од Фитиљо до Цехте и компанија. Па контролен меч да беше ќе влезеја помотивирано.
Жал ми е за Чкембарите шо во толкав број дојдоја да видат една срамна претстава на терен.
Да изгубиш без борба, без жар е посрамно отколку да те прегази некој со 10 разлика ама да изгиниш на терен.
Треба Зоран сериозно да размисли во која насока ќе го носи клибот во наредните сезони.
Или конечно ќе се донеси тренер и салам стручен штаб или ќе продолжиме да служиме за потсмев и во наредниот период.

Член од
27 февруари 2017
Мислења
1.139
Поени од реакции
884
Клајте клуч на темата до наредна сезона, септември онаму нека се отвори пак.
После ова денес не вреди дс се коментира поќе на ова тема. Го пробивме дното вечерва, дури подолу од то слеговме.
Сериозен удар на цел проект е ова, посебно во ситуација кога се влезе во серија од соопштенија деновиве во врска со купот.
Не ми се верва колку без жар и без срце изиграја цела екипа во финале од куп... Од Фитиљо до Цехте и компанија. Па контролен меч да беше ќе влезеја помотивирано.
Жал ми е за Чкембарите шо во толкав број дојдоја да видат една срамна претстава на терен.
Да изгубиш без борба, без жар е посрамно отколку да те прегази некој со 10 разлика ама да изгиниш на терен.
Треба Зоран сериозно да размисли во која насока ќе го носи клибот во наредните сезони.
Или конечно ќе се донеси тренер и салам стручен штаб или ќе продолжиме да служиме за потсмев и во наредниот период.
Море остајте го Зоран и фамилијата нека си ја бркат рабоажтата, то шо поединци не сваќат шо дрес носат, треба метлата и крај.

Член од
6 февруари 2011
Мислења
804
Поени од реакции
3.445
Ова е најголем пораз за цел клуб со чело на управата. Од супер купот во Струмица преку ЛШ до ова бламажа денес пред цела Македонија. Лузерски менталитет има цела екипа. Кој само ги носи овое играчи !? Кој ја склопва екипата!?
Шо е многу многу е ! Мора да се почни од најгоре … одговорност за сите трансфери на чело со Манасков!? Не плукав за да му дам шанса. Ако клубот има амбици Бранко нема шо да бара во Пелистер. Најкриво ми е за децата ка ни еден нема напредок во играта.Само да не остани не евидентирано последниот напад на Алкалоид е црвен и пенал за Пелистер. Митев ја исфрли топката послем свирежот на судијата.
Автоматски споено мислење:

И едно непопуларно мислење моментално за ракометна Битола. Лазаров е тренериште за сите мк тренери моментално. Страшно добра работа прави со репрезентација и Алкалоид. Сите играчи имат евидентен напредок, користи цел ростер, секој си ја знај улогата и допринесува во играта. Толку

Последно уредено:

bitolcanec_1

ветеран од златното време
Член од
6 јуни 2011
Мислења
771
Поени од реакции
1.401
Како бе од толку играчи Ѓорговски незагреан како треба последни утакмици топка не фати да мава клучен пенал :cautious: :facepalm:
И после не била дадена....Абе оди бегај!

Член од
30 август 2012
Мислења
3.554
Поени од реакции
6.208
Абе кој Ѓорговски го уништија Павле само одбрана да игра , двеста пати е подобар .
АЛО УПРАВА среден бек ни треба то е проблемот .
За утакмицата се знаеше дека ќе судат за нив , ама НЕМА АЛИБИ и покрај тоа на крај беше чист пенал за нас ја фрли Митев после свиреж на судијата како и некои без везе одлуки .
Ама она бе преку троен блок факинг Серафимов и на иста страна брани и блок и голман ссс.
Како и да е , честитки за Алкалоид, а за нас резил .
Дојсете Среден Бек и да се работи со Павле оти таков играч во тимот имате само уште еден тој е Фитиљот.

Член од
2 август 2011
Мислења
1.242
Поени од реакции
1.611
АЛО УПРАВА среден бек ни треба то е проблемот .
Ни треба спортски директор кој знае да состави екипа, ни треба тренер кој знае да направи екипа. Се додека се прават трансфери за процент ќе ја уништуваме екипата.

Пеце

Пелистер-Битола
Член од
16 септември 2009
Мислења
4.324
Поени од реакции
5.297
1. Млитава игра, без жар, како да не играт финале, освен Фитиљ, Пеше другите ниту еден преодна оценка, како ревијален меч си изиграја, Тајник :facepalm: па овај докторо го викат :гик: Манасков, Богдан, Полјакот е бетер со тие со тротинетите лани, жива превара.
2. Пропаднаја во вода и сите соопштенија претходно пишани, поплаки и жалби, напраја се во наша корист и шо ? Како ни возвратија играчите ???
3. Не заслуживме куп титула, ќе потрај постот, дури не научат некој како се гини за дресот.
4. На тие шо не му се игра и со мислите се за трансфери и нови клубови, слободно нека ги ослободат и на последната со Алкалоид.
5. Бранче дефинитивно треба да е сменет, уште одма нека се бара тренер и уште некој играч на тие позиции каде шо фали, дури е време, да не земаме после колку ај купивме нешто.

Член од
2 септември 2016
Мислења
843
Поени од реакции
1.873
@Acid @Zlatikevichius
ko ke se smilovate ednas da odgovorite da ni kazite zosto nema moderator temata ? eve rekov 100ti pat se nafakam ako neki nikoj drug jas ke bidam
treba clanarina trbea clenska od kajgana da imame ?
gledate kakvi pacienti pisat ne sme dolzni da gi citame
blagodaram od napred za vaseto vreme

Член од
17 октомври 2011
Мислења
14.623
Поени од реакции
36.354
@Acid @Zlatikevichius
ko ke se smilovate ednas da odgovorite da ni kazite zosto nema moderator temata ? eve rekov 100ti pat se nafakam ako neki nikoj drug jas ke bidam
treba clanarina trbea clenska od kajgana da imame ?
gledate kakvi pacienti pisat ne sme dolzni da gi citame
blagodaram od napred za vaseto vreme
А ако не сакаш да ги читаш "пациентите", кога си ги пријавил? Јас не гледам ни една пријава од тебе. Кој и да е модератор (иако, патем, нешто како модератор на тема не постои, има само модератор на подфорум), не може да ги чита и модерира сите мислења кои постојат.

Член од
2 септември 2016
Мислења
843
Поени од реакции
1.873
А ако не сакаш да ги читаш "пациентите", кога си ги пријавил? Јас не гледам ни една пријава од тебе. Кој и да е модератор (иако, патем, нешто како модератор на тема не постои, има само модератор на подфорум), не може да ги чита и модерира сите мислења кои постојат.
ama mozi da brisi mislenja mozi da dava opomeni i banira ili greska sum? zboram strikno za ova tema kako so bese tomasino pa go trgnavte oti bil ne aktiven
nema potreba ovde sekoj den po nekoj nov izlegva i sega nie treba sekoj so nema tocna terapija da go citame

Kajgana Shop

На врв Bottom