Бадијала прајте врева за ништо, уште пред пола месец се знаеше како ќе одат работите, џабе се галами и тука и на фб.
Прво и основно, најмногу ми е мерак шо испадна Тетекс и никогаш да не се вратат тие копитата, немој некој да ме реплицира македонски клуб или не смејме да ги испаѓаме нашите, мнозинство иделе албанските или не знам шо, знајте и сами како врвеше Пелистер на се од напред "договорено" со Тетекс, то гнаса тим требаше уште лани да си испадни.
Втора работа гледам сите за Победа се фативте, јас сум сигурен дека Победа ќе опстани и преку баражот, така да нивна цел беше Башкими да не изгуби само дома од Тетекс, Башкими си тепа, то му одеше во план на Победа и оди во бараж, инаку така ќе испаднеја тие дирек. За утакмицата во Битола, како да му ја дајме кога центарот не го поминаја, не можиш да победиш во Битола, а да не шутираш на гол, знам дека играја на 0:0 ама и тој бод да го имаа тогаш, пак ќе беа во бараж зоната, нека се молат само Арачиновци да ги избегнат, со сите други се фаворити.
И друга работа, нека си ја средат управата тие во Прилеп, оти знаат и самите со Царев Двор како ја шитнаја тогаш, нека притиснат кај шо треба, после нека бараат вина кај другите.
За Осогово се знаеше и сам Костов имал изјавено дека сака да поможи на Осогово, тим од неговите тренерски почетоци и рака на срце убо е Кочани да има второлигаш !
Каменица Саса изигра најмашки од сите, ги изваде парите на маса, ги купи двете утакмици и од зоната за испаѓање до директен опстанок, пишав во фан клубот на прилепчани, тој шо има шушки знај како се прај.