Фудбалски/трансфер дискусии

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.063
Поени од реакции
45.852
Pisav pred nekolku nedeli za vakvo scenario, imase osnova toj muabet i eve sea gleam ima izgledni sansi i da se desi. Nema dostapni treneri dobri u momentov jebiga, jaka im dusa na site golemi timovi sto ke menjaat trener letovo, jedino Konte, koj saka samo vo Italija a i sekako ne e dolgorocno resenie, i Murinjo, koj se izgubi vo vremeto i prostorot u moderniov fudbal, samo ovie imaat postabilno CV, site drugi se mehara sega za sega, a najmnogu onoj hajpuvanion De Zerbi so nisto napraeno u karierata, najgolem uspeh mu e Pep sto go fali.

Ama Pep go falese i Montela na vremeto, pa tipot ne postoi na trenerska mapa momentalno, t.e. trener e na Turcija u momentov, ali golem kur.

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.063
Поени од реакции
45.852
Или во превод, не ви правам услуга за џабе.
Pa treba da si go zaraboti i on lebot, rabotata e sto se resija da go nogiraat pa sega demek se vo apla nezavidna situacija i ke uslovuva, a tehnicki seuste ima sansi da ubodat nekoj inkognito trener sto ke gi krene, ko sto napravija so Flik na primer, malce treba da se razraboti taa mashinerija tamu, zasto timot voopsto ne im e losh.

Na koja osnova on ke bara nov dogovor koga ja ima edna od najlosite sezoni na Baern vo zadnji 10-12 godini, a pritoa angazirase 100 milionsko zasiluvanje. Neka svitkaat opaska site, neka si podadat raka i zaboravat na sranjata sto gi napravija godinava, i neka se fokusiraat na sledna sezona kade dobrite rezultati se neophodni za site, vo sprotivno site ke snosat odgovornost, ne samo Tuhel, ko sto bese slucaj i lani koga Braco i Kan na kraj bea nogirani.

Na kraj, ako Tuhel dostavi, ete mu i nov dogovor pod difolt, nema sigurno da go trgnat posle krajot na sledna sezona ako site se zadovolni od krajniot rezultat. Realno i on dobiva, neocekuvano, nova sansa za Baern, nema potreba sega kurchot da go tera zasto i on snosi ogromen del od odgovornosta za ovaa losha sezona.

Kako i da e odamna ne pamtam vaka da se desilo pa i u edna sezona, Xavi i Tuhel, otkako oficijalno klubovite potvrdija deka si zaminuvaat na kraj od godina, istite sepak da ostanat i slednata sezona.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.725
Поени од реакции
11.999
Kako i da e odamna ne pamtam vaka da se desilo pa i u edna sezona, Xavi i Tuhel, otkako oficijalno klubovite potvrdija deka si zaminuvaat na kraj od godina, istite sepak da ostanat i slednata sezona.
Ај да видиме, можи и Клоп ќе се премисли :rolleyes:

Член од
14 април 2012
Мислења
32.672
Поени од реакции
66.737
Ај да видиме, можи и Клоп ќе се премисли :rolleyes:
Ништо чудно. Јадеше гомна за 80-100 милионски играчи дур други тимови ги купуваа, па виде - не виде, почна и тој кутриот после некоја година.

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.063
Поени од реакции
45.852
Ништо чудно. Јадеше гомна за 80-100 милионски играчи дур други тимови ги купуваа, па виде - не виде, почна и тој кутриот после некоја година.
Ne mi e jasna paralelava sto ja povlekuvas, so ova sega sto se deshava, totalno bez vrska e, ili kolku da se istera dnevnata doza hejt prema Klop.:)

Daj boze inace da se premisli zasto e jedini asalen sto moze da mu gi pomati smetkite na Pep i da ja napravi ligava pointeresna, ama ko sto znam Pul veke dogovorija nov trener, ili barem blisku se do toa so Slot.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Daj boze inace da se premisli zasto e jedini asalen sto moze da mu gi pomati smetkite na Pep i da ja napravi ligava pointeresna
Важи. Тен Хаг ја прекина ерата на Клоп и рече кај и да е и Пеп ќе падне, така да следната сезона ништо чудно да биде погребана и ерата Гвардиолова. ;)

Член од
14 август 2022
Мислења
1.476
Поени од реакции
1.848
Важи. Тен Хаг ја прекина ерата на Клоп и рече кај и да е и Пеп ќе падне, така да следната сезона ништо чудно да биде погребана и ерата Гвардиолова. ;)
Разлогот што Клоп си иде.
FB_IMG_1703347145555.jpg

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.725
Поени од реакции
11.999
Тоа дури не беше тој задолжен за трансфери се бунеше. После кога доби одврзани раце, како жените во шопинг, удри дури има :icon_lol:

Не е тој крив што одредени клубови го уништија пазарот јбг
Автоматски споено мислење:

Ne mi e jasna paralelava sto ja povlekuvas, so ova sega sto se deshava, totalno bez vrska e, ili kolku da se istera dnevnata doza hejt prema Klop.:)

Daj boze inace da se premisli zasto e jedini asalen sto moze da mu gi pomati smetkite na Pep i da ja napravi ligava pointeresna, ama ko sto znam Pul veke dogovorija nov trener, ili barem blisku se do toa so Slot.
Е добро де, и Слот ќе си остани во Феенорд и готово. Ќе се приклучи на екипата тренери што најавиле заминување па останале. Исто и Аморим кажа дека ќе си оди, па еве сега изјавил дека останува :coffee:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.743
Поени од реакции
43.907
А на Артета ако дојде до 89 бода во недела, а не земе титула ќе му дадеме исто една почесна или тоа само за 90+ важи? :свиркам:

Џ

Џонтра Волта

Гостин
А на Артета ако дојде до 89 бода во недела, а не земе титула ќе му дадеме исто една почесна или тоа само за 90+ важи? :свиркам:
Ќе му дадеме, вреди да му се признае сезонава и да осети малце како е да се такмичиш против Гвардиола, па здравје следната нека се почасти и со вистинска титула, секако прво да се смири и да не изиграва главен шериф на фудбалот. :D

Kajgana Shop

На врв Bottom