Uli Hoeneß
Präsident
- Член од
- 6 август 2010
- Мислења
- 14.340
- Поени од реакции
- 26.275
Што мислиш ако остане дали ќе останат Кимих и Горецка?
Или во превод, не ви правам услуга за џабе.
Pa treba da si go zaraboti i on lebot, rabotata e sto se resija da go nogiraat pa sega demek se vo apla nezavidna situacija i ke uslovuva, a tehnicki seuste ima sansi da ubodat nekoj inkognito trener sto ke gi krene, ko sto napravija so Flik na primer, malce treba da se razraboti taa mashinerija tamu, zasto timot voopsto ne im e losh.Или во превод, не ви правам услуга за џабе.
Кимих не знам искрено, а за Горецка мислам дека ќе си отиде зошто под Тухел пак нема да игра..Што мислиш ако остане дали ќе останат Кимих и Горецка?
Ај да видиме, можи и Клоп ќе се премислиKako i da e odamna ne pamtam vaka da se desilo pa i u edna sezona, Xavi i Tuhel, otkako oficijalno klubovite potvrdija deka si zaminuvaat na kraj od godina, istite sepak da ostanat i slednata sezona.
Ништо чудно. Јадеше гомна за 80-100 милионски играчи дур други тимови ги купуваа, па виде - не виде, почна и тој кутриот после некоја година.Ај да видиме, можи и Клоп ќе се премисли
Ne mi e jasna paralelava sto ja povlekuvas, so ova sega sto se deshava, totalno bez vrska e, ili kolku da se istera dnevnata doza hejt prema Klop.Ништо чудно. Јадеше гомна за 80-100 милионски играчи дур други тимови ги купуваа, па виде - не виде, почна и тој кутриот после некоја година.
Важи. Тен Хаг ја прекина ерата на Клоп и рече кај и да е и Пеп ќе падне, така да следната сезона ништо чудно да биде погребана и ерата Гвардиолова.Daj boze inace da se premisli zasto e jedini asalen sto moze da mu gi pomati smetkite na Pep i da ja napravi ligava pointeresna
Тоа дури не беше тој задолжен за трансфери се бунеше. После кога доби одврзани раце, како жените во шопинг, удри дури имаНишто чудно. Јадеше гомна за 80-100 милионски играчи дур други тимови ги купуваа, па виде - не виде, почна и тој кутриот после некоја година.
Е добро де, и Слот ќе си остани во Феенорд и готово. Ќе се приклучи на екипата тренери што најавиле заминување па останале. Исто и Аморим кажа дека ќе си оди, па еве сега изјавил дека остануваNe mi e jasna paralelava sto ja povlekuvas, so ova sega sto se deshava, totalno bez vrska e, ili kolku da se istera dnevnata doza hejt prema Klop.
Daj boze inace da se premisli zasto e jedini asalen sto moze da mu gi pomati smetkite na Pep i da ja napravi ligava pointeresna, ama ko sto znam Pul veke dogovorija nov trener, ili barem blisku se do toa so Slot.
А на Артета ако дојде до 89 бода во недела, а не земе титула ќе му дадеме исто една почесна или тоа само за 90+ важи?Важи. Тен Хаг ја прекина ерата на Клоп и рече кај и да е и Пеп ќе падне, така да следната сезона ништо чудно да биде погребана и ерата Гвардиолова.
Ќе му дадеме, вреди да му се признае сезонава и да осети малце како е да се такмичиш против Гвардиола, па здравје следната нека се почасти и со вистинска титула, секако прво да се смири и да не изиграва главен шериф на фудбалот.А на Артета ако дојде до 89 бода во недела, а не земе титула ќе му дадеме исто една почесна или тоа само за 90+ важи?