Greatminds Kenya · 6 д. ·
МОЈОТ ПРВ ПАТ ДА КОРИСТИМ КОНДОМ
Влегов во продавница и купив пакет со 3 кондоми, ги гледав љубопитно некое време прашувајќи се како би можел да ги користам. Дамата на шалтот ја забележа мојата збунетост и искрено праша: "Дали некогаш сте користеле кондом
Знаете ли како да го ставите? "Поцрвенев и реков "Не! „Дамата зеде еден кондом и го отвори и го носеше на палецот како пример. „Вака се носи. Мора да бидете сигурни дека е цврсто! „Јас бев уште повеќе збунет од ова. Јас бев само невин млад човек. Таа забележа колку сум срамежлив и збунет. „Мора да си девица“, рече таа задевачки. „Дали некогаш сте имале секс? " Таа праша.. Реков: "Не! „Тогаш погледна околу продавницата; немаше никој освен нас двајца. Ме повика зад шалтот, ја отвори вратата која води кон задните соби и ме покани да влезам. Брзо ја заклучи вратата, ми рече да побрзам... „Немаме време! " Таа рече. Го повлече краткото здолниште нагоре, пантите надолу, ја отвори
нозете и ја легна назад на маса. Потоа ми рече да го ставам кондомот исто како што ми кажа. Јас, и таа ме привлече блиску, и о да таму бев длабоко во нејзиното влажно слатко месо. ...... Но, Боже мој, не, за само две минути внатре беше премногу и дојдов, tsaaa tsaaa tsaaa јас бев направен!! И дамата го чувствува тоа, ја чувствува жешката течност во неа, и ме прашува: "Дали го стави кондомот како што ти реков?" "Да, го направив тоа. Баш како што ми кажа! " Јас одговорив. Таа вели: „Да видиме! " (И покажав) "Ох срање! " таа врескаше. "Треба да го носиш на ПЕННИС, а не на ПАЛЕЦ, будало..!!!..
Така станав татко
Јас одам да купам памперс"