Ska Maniac
Бараба
А ја мислев дека син му Марио се вика по @Џонтра Волта .А знаеш дека ќеркичката му се вика Аргентина, а синчињата Лео по Меси и Марио по Марио Кемпес![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А ја мислев дека син му Марио се вика по @Џонтра Волта .А знаеш дека ќеркичката му се вика Аргентина, а синчињата Лео по Меси и Марио по Марио Кемпес![]()
Сеа и за прославата ќе се закачиш, крлеж еденАтмосферата исто како митинг на СДС![]()
Пола од титулите купениСеа и за прославата ќе се закачиш, крлеж еден
Е е ова Атлетико една титула у 30 години.
Јас искрено очекував многу појака атмосфера за прослава на титула на најголемиот клуб на светов. Беше прилично мех, а стоев одма позади кранот односно главната камера што снимаше накај фонтаната и тоа огромната зграда (поранешна пошта било тоа) позади кај што беше бината.@Џонтра Волта беше на прославата, нека каже он дали и колку луѓе имало.
Да, убаво прочитавте, реномираните интераши @Stefan-kobe и @Џонтра Волта длабоко во себе се за Реал Мадрид. Едниот беше на Ел Класикп, другиот на прослава на титула.

Само еден Господ е сведок како се одвивала оваа комуникација.Јас со Интер маица си бев, никој ништо не ми рече нит па ме погледна накосо, освен една жена што ме замараше дека и дував цигара у тил. И едни така као на полузаебанција мислеа дека сум италијанец ми викаат ееејј италијано каде со маицава, викам не сум италијанец ко прво, ко второ за 2010та треба увек да сте ни благодарни така да не замарај и радувај си се, ми вика е у право си и толку.![]()
јо абло муи биен еспањол коњњњњњњооооооооооооооСамо еден Господ е сведок како се одвивала оваа комуникација.

Јованкеее, дај една медаља да му дајме на Атлетико за најдобри навивачи, веќе кога во фудбал не ги бива, барем во воа да ги крунисаме.
Прегледај го приврзокот 417011

Тоа е, уште еден трофеј во вашите витрини, сезоната е прогласена за успешна.Не ги бива ама останаа единствениот клуб кој ве плеснал оваа сезона, и тоа два пати, а изигравте со великани како Сити, Баерн итн![]()
Твојот клуб шо освои оваа сезона ?Тоа е, уште еден трофеј во вашите витрини, сезоната е прогласена за успешна.
Лига на шампиони.Твојот клуб шо освои оваа сезона ?
Лига на лампиони мислишЛига на шампиони.
Не ги бива ама останаа единствениот клуб кој ве плеснал оваа сезона, и тоа два пати, а изигравте со великани како Сити, Баерн итн![]()