Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Aбе ајде ќе видиме али немоја да биде после циган бил и не е за Реал. :D

Едниот циган донесе 4 ЛШ титули, другиот е на пат кон втората (...and still counting)
И Мбапе да се погоди ко овие двајца ќе го истрпиме :D

Rodrygo buenvenido a Atletico :D
Вини-----Мбапе----Родриго
Без врзани позиции, Карло е тренер шо у напад им дава целосна слобода на играчите.

Aбе ајде ќе видиме али немоја да биде после циган бил и не е за Реал. :D
Ќе видиме, мене не ме секира неговиот карактер и тоа што дробат дека ќе ја нарушел атмосферата во тимот, колку што ме интересира како ќе изгледа тоа на терен. Свесен е дека нема да може да шерифува во Реал како што го правеше тоа во ПСЖ, доволно е тоа што се откажа од 80 милиони евра бонус и што прифати плата помала од таа Реал што му ја нуделе во 2022 година.

Е сега доаѓа до поважниот момент, како ќе изгледа тоа на терен. Сите предвидуваат дека со неговото доаѓање ќе страда Родриго, а баш напротив, јас мислам дека со неговото доаѓање највеќе ќе страна Белингам. Белингам сигурно ќе биде повлечен поназад, позицијата негова ништо чудно да ја превземе Родриго каде што ќе игра позади Мбапе и Винисиус и овие двајцата да бидат ударната линија во нападот. Ова многу повеќе ми има смисла, отколку Винисиус - Мбапе - Родриго предвидувањата.

Вини-----Мбапе----Родриго
Без врзани позиции, Карло е тренер шо у напад им дава целосна слобода на играчите.
Ке биде јако да се гледаат два цигани напред има да биде комедии

Ако сакаш комедии пушти си Јунајтед да ги гледаш Рашфорд и Антони.
Зависи од која перспектива гледаш мене ми се поинтересни од Џексон и Мудрик. Обавезно со музика од Бени Хил у позадина. :D

Зависи од која перспектива гледаш мене ми се поинтересни од Џексон и Мудрик. Обавезно со музика од Бени Хил у позадина. :D
Смеј се ама Џексон има исто голови колку Рашфорд, Гарначо и Антони заедно

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom