Честити Царе
БЕТИ
- Член од
- 22 февруари 2024
- Мислења
- 885
- Поени од реакции
- 2.846
што е омразата со мајка Тереза? да не е светски симбол за омраза против македонизмот?сликата од Тереза
што е омразата со мајка Тереза? да не е светски симбол за омраза против македонизмот?сликата од Тереза
Едно од тие појаките ке им дадат , бирај го најмалото злоНе треба да го добијат здравство туку-така со толку пратеници. Би им го дал само под услов да се укинат организациските директори, измислена категорија , преку која повеќе се прави штета (уценувања за позиции, вработувања, спроведувања на каузи..) него корист.
Симболизмот, Во македонски кабинети може да има слики на Гоце на Груев на Ченто а не на ојле и дојле.што е омразата со мајка Тереза? да не е светски симбол за омраза против македонизмот?
толку небитен сектор е ова,блазе си ти.здравство
Кочи Ѕоѕе ,Панди Кристо и даље ?Енвер Хоџа кој бил уште постраствен мразач на се македонско,
Оди читај нешто од Енвер Хоџатолку небитен сектор е ова,блазе си ти.
Рупа на Балканот сме со здраството
Автоматски споено мислење:
Кочи Ѕоѕе ,Панди Кристо и даље ?
Да не е спротивно?
А дали Арачиново ќе добие фекална канализација до секоја куќа или тоа може да почека?Овие што минатите 2 години плачеа дека македонците се потиснати, бараат албанците да бидат потиснати.
Ќе го добиете Дуи за скоро време.
Море директно у сред пичка сосе шамија.Овие што минатите 2 години плачеа дека македонците се потиснати, бараат албанците да бидат потиснати.
Ќе го добиете Дуи за скоро време.
немам потреба и не сакам . не биди инает. можеби грешам,не викам не .Оди читај нешто од Енвер Хоџа
На Дуа Липа да и скокамеМоре директно у сред пичка сосе шамија.
Предобар е, не смее да си замине. Мене лично за најдобар потег сметам дека му е кога го избрка Даниел од директор на Токсикологија а ја остави таа шпонката што не знае македонски и оди со татко и на работа. Што поради пауер трипови не потпишувала договор за осигурување па сеа кога дојде поплава ќе треба од народни пари да се средува штетата.Едно од тие појаките ке им дадат , бирај го најмалото зло
Шала на страна , искрено оној за здравство Меџити добро се покажа , девојка ми работи во здравство и ми кажа дека лекариве имале добро мислење за него ..