my_name_is_in_use
¯\_(ツ)_/¯
нека, им се може. Оправдано им е, се уште се возбудени од поразотОвие се скроз отидени со паметот . Очекувам на локални догодина Левица да ги победи и да биде втора Македонска партија и главна опозиција на ВМРО.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
нека, им се може. Оправдано им е, се уште се возбудени од поразотОвие се скроз отидени со паметот . Очекувам на локални догодина Левица да ги победи и да биде втора Македонска партија и главна опозиција на ВМРО.
Оној мисирон Мисовски бе на Тито Петковски шофер што му беше дека влегол у Собрание пак![]()
Абе кловн, се знае што значи тотална секуларизација, религијата не само што се даночи, туку и религиските празници не се повеќе државни, ти чити, проучи малце повеќе, не да скокаш тука како прле пред магаре.Кај си бе штабец? Те нема нешто да реплицираш на ова, а?![]()
A ti gledash TV ili samo na drogi si??Ако е вистина ова што зборат на сител вреди да добие 3-4 министерства и од нив здравство е најважното тогај супер ќе биде ама не верувам овие само со толку да се задоволат
Геро е женет и заедно со жена му работат у медиумот. Не веруем дека е педер.Геро Фрфљо дерпе? Не сам знајал. Сигурен си? За овие другиве во право си, и врапците на гранка знаат.
За мене, Власите се Словени, и точка.
Незнаењето е нашиот најголем непријател. (Аристотел)
И дади еден доказ смрдле едно дека сум бил во било кој штаб годинава
Не е до партиите не е до персон. решенија, ... да заклучиме проблемот е до СИСТЕМОТ!Во право си. Само што сметам дека еве дури и тука да ја посматраме енергијата ќе увидиме како народот одвај чекаше да ја дувнат овие.
Од среќа не знаат што да направат, без разлика дали претходно биле симпатизери на едната или другата страна.
Мене ме плаши таквите очекувања да не паднат во вода, не треба премногу да им се дава ветер во грб. Не дека се ВМРО, не заради Груево или било кое време претходно туку затоа што имаме видено 30 години наназад како ниту еден (без исклучок збораме сега) не сторил тоа што ветил во предизборие.
Мора да се држат на краток ланец. Не смее да се дозволи владеење ни цел мандат, камоли повеќе мандати ако не остваруваат подобра иднина, а како тргна братот на интервју ти се чини Махатма Ганди и Ворен Бафет имале дете и Мицко го крстиле.
Најповеќе го базирам ова мислење и заради тоа што партијата не е прочистена, еве конкретно во Битола јас не знам како некој ги гласа кога од 2011 буквално истите фаци се, али буквално. Дури и на тие „новите“ ако видиш кои му се релациите и бекграундот порано ќе испадни и по Тито - Тито.
Истото што ти (твојата генерација) денес го правиш.Не требаше никако да се дозволи шиптаријата сарај да се приклучи на граници на град скопје не знам што сте правеле пред 20 години
Ако имаш среќа тебе може ќе ти порасне и нешто меѓу уши. Ама само ако имаш среќа.Мф мф како ќе си легне едно мало нуклеарче таму кај Eрџелија. После тоа две идења у Пуже по три цицки и пет кура ќе ни растат![]()