- Член од
- 19 февруари 2023
- Мислења
- 2.622
- Поени од реакции
- 5.403
Меѓучовечка комуникација секогаш била океј, сега ќе е подруго.А некогаш ти биле мили воопшто?
Меѓучовечка комуникација секогаш била океј, сега ќе е подруго.А некогаш ти биле мили воопшто?
Знаеш дека пример бошњачка партија има во коалиција со дпмне така?Од денес Босанците, Ромите, Турците ми се исто како Албанци.
Со враг врагувам мера според мера,
со благ благувам вера зарад вера.
Ќе видиме по гласови, и Зекир Рамчиловиќ беше ВМРО ама рипна бродот и ми го смени името.Знаеш дека пример бошњачка партија има во коалиција со дпмне така?
Вклучувајки ги и оние од кланот Грчец и Дуќанџик во Шиша бар и Ханиоти кои беа со Изет Меџити па можеш да претпоставиш колкав е стравот за крвна освета доколку ВЛЕН биде на власт а ДУИ во опозиција.Овие за кои што е поврзан во нивно убијство сега изгуглав дека работеле во шипурски подземни ослободителни-национални организации.
Од како ДУИ е на власт има и серија на рандом убијства на бивши командати на УЧК, не би ме чудило да зад тоа да стои Ахмети дали директно или индиректно преку тастање, све за да не му се нарушува власта.
Не е точно, мене шиптaрите од форумот ми кажаа дека албанството им било секогаш пред религиите. Така што ако на Селим од Боговиње му дојдат турчин и албанец католик да му ја побараат ќерката он ќе ја даде на католикот.Дали знаеш колку босанки односно санџаклијки се мажени за албанци децении наназад?
Реалистично од овие 240 илјади гласови 20-30 илјади не се од шќипи.Околу 10 илјади со автобуси донесени.И останати 160-180 илјади што не гласале(малолетници+што не гласале)Албанците 240 000 две децении и не се мрда, нема шанси
Од ромите за ДУИ гласаат оние избеганите од Косово кои наместо ромски 24 саати зборуваат албански јјазик и на сите пописи се изјаснуваат дека се албанции а не роми и таков пример ти се во Маџари после А1 телевизија кои пред неколку години палеа голема депонија од која се загадуваше Скопје зимскиот период.Од денес Босанците, Ромите, Турците ми се исто како Албанци.
Со враг врагувам мера според мера,
со благ благувам вера зарад вера.
Ne e problem modelot, kolku shto e toa shto ima povekke od edna izborna edinica.Ova modelov na glasajne pistit, Levica 14k poke glasovi od Znam" a eden pratenik plus
Ти кажуваш за давање ќерка а јас кажувам за албанец на кого му даваат босанка за жена.Не е точно, мене шиптaрите од форумот ми кажаа дека албанството им било секогаш пред религиите. Така што ако на Селим од Боговиње му дојдат турчин и албанец католик да му ја побараат ќерката он ќе ја даде на католикот.
Па тоа е уствари моделот, една изборна единица или шест.Ne e problem modelot, kolku shto e toa shto ima povekke od edna izborna edinica.
Знам де, се заебавам.Ти кажуваш за давање ќерка а јас кажувам за албанец на кого му даваат босанка за жена.