Mицковски менуваше изјави за 180 степени по само една средба со Амбасадата. А опозиција беше.Абе не зезај, умрениот од Муртино прашуваше по амбасади дали е во ред да купи руски вакцини, чим ни треба дозвола од Агелар и компанија дали смееме леб да јадеме тогаш зошто воопшто постоиме. Ние самите се обидуваме да се упикаме по секоја цена во клуб кој работи на наше разнебитување, ЕУ треба да се заборави, никој нема да влезе таму и да почнеме конечно да се фокусираме на домашните проблеми.
Koga ce recam deka ste obespraveni od Kaurite.....Застапеноста на албанците е под потребното ниво, очекувам да се вработат уште повеќе албанци, не само во државниот сектор туку и во приватниот.
Полесно е да прашаш:Па да не не? Не само ЕУ, буквално сите; од име, историја, јазик, ембарга, атентати, милион услови и притисоци, војна, закани за војна, поделби, црква, амнестии на терористи... која друга држава имаше вакви барања за влез во НАТО, ЕУ па и ООН?
Мене ми изгледа дека вака ќе биде: "Победивме... секаде!".Сега ќе почне: „Во Свирипичино победивме 3:1!!!!!!“
Под итно да се затворат сите гранични премини и да се обезбедат штабовите на СДС со граѓанска стража!
Просто и едноставно. Едно 15-20% од луѓето на списоците не живејат во Македонија и претпоставувам ни 5% од нив не се вратиле за гласање. Меѓу останатите, барем едно 2-3000 (или 10000) македонци од сите возрасти веќе заминаа за Хрватска за да конобарат за веќе отворената сезона. И секако, пола ФБ ми е во Италија/Турција/Грција за споениве денови одмор, не ги заболе за изборите.Мене не ми е јасно како е мал процентот на излезеност на парламентарните избори. На сите дебилни работи во последниве години треба да е минимум 64-65%.
Биди сигурен дека ќе ја усерат, квиско ги води, партијата после Грујо не се реформира... ова бачило таква маст дава.Народот им даде втора шанса, ако ја усерат и сеа редно е да завршат како сдс
Прегледај го приврзокот 416109