Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

Дали очекувате дека новата власт и новата Претседателка ќе го ревидираат Преспанскиот договор?

• Вкупно гласачи
    291
  • Гласањето е завршено на .
Ее јебига 26 до сеа , ова значи 50-52, 55 е она најоптимистички бидејќи има пораст од тие 2020 според ДИК. Значи нема ни милион да достигне.

Работите излегоа од контрола , со 8 посто повеќе од претходните и испровоциран народ од мајмунлаците на УЧК , парламентарниве можат до 60 посто.
Каков пресврт!

Убаво за нив, и јас сакам да се промени нивниот статус во Устав така што сакам воопшто да не ги има во Устав.

Ако се подготвени да гласаат за такви уставни измени, ја имаат мојата поддршка.
Ne mozhe. Sedi sega.
Автоматски споено мислење:

Ако не се обработени дополнителните опработени треба да ја зголемат излезеноста а не да ја намалат
Normalno be ke se zgolemi..

Иселени или не како и да ја вртиш пак е мала излезноста, нема ни 55% да биде како што тргнала работава што доволно кажува колку се очајни сите кандидати и партии.

Пак правете ифтарски вечери а ниеден албански политичар не честита велигден. Лижете се, ја потценивте моќта на "македончето" и го приморавте не да стане Македонец туку "Македончиште".

Шо рекоа, имало цензус за претседател а?

Немајте гајле јас гласав следејки ја традицијата 5 до 12 и ќе го свртам резултатот, тој процент е пола зграда у Аеродром.

Во моето место до 5 саат гласале како до 7 шо беа првиот круг, ќе отидеме над 70% ич како ништо.

Се молат љепотаните @puno и @Dardan-ia да го споделат повеќе детали за бојкот стратегијата?

Исто ме интересира дали почнавте со барање работа во приватен сектор, а за почеток и дали дознавте каде ви е лоцирано тековното работно место?

Се молат љепотаните @puno и @Dardan-ia да го споделат повеќе детали за бојкот стратегијата?

Исто ме интересира дали почнавте со барање работа во приватен сектор, а за почеток и дали дознавте каде ви е лоцирано тековното работно место?

ЕВН, Македонски Телеком ?

Ем приватни, ем на државна цицка.

Нема уште цензус според ДИК . Не треба опуштање !.

ЕВН, Македонски Телеком ?

Ем приватни, ем на државна цицка.
Таму ќе одат брачедите од Таравари. За овие Кипер, Китго, Екољог...

Шо рекоа, имало цензус за претседател а?

Ме потсети на албумот и возбудата на избори е како оваа песна.
Da zaboraviš svu nepravdu i belaj
Kupi košpe i jeftinu kartu i dođi
U kino Prvi maj
Da se osvetiš onim što te tuku
Da ne misliš kako nisi baš naj
Za tebe danas pobjeđuju Čelični Obad il' Mali Zmaj...

• Љубов
Reactions: A__
Агелер ви честита прва жена претседател на Република Македонија и со усул, да не се направите Вилма

GNEVfvyWAAAirFt

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom