Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Излезноста на парламентарни, со вакво темпо, е далеку од предвидуваните +55% (се збореше за нови 100к гласачи во однос на прв круг).
Исто гомно се и Вмровците со наративот
За социјални случаи во ред да им се даде помош додека застанат на нозе. И јас сум бил неколку години социјален случај после тоа се вработив. Ама познавам Торбеши што работеа во приватни фирми со солидна плата значи не минималец туку просек и плус земаа некои рамковни пари.Под 1. гасење на социјално кај џганот шиптаpи, цигани и останата шлајмарија
Јавно ќе си пишам, сакав да гласам за Левица ама што направија последни два месеци, не заслужуваат пошто не знаат кај тераат и во прилика кога можеш да влезеш во македонска колаиција и да ги држиш за узди ВМРО да не забегаат, они его трип тераат.
Втор пик ми беше Максо и сакав да го гласам ама во последен момент закоружив за ВМРО и ова ќе му биде последна шанса на ВМРО, последен глас ако во наредни 4 години не почнат со чистење и работење како треба ама ако излезат иста паричка како СДС тогаш барем нема да ми е криво кога на @kano тука ќе му собирам мајки и шајки.
За Максо не гласав само ради тоа што ептен ми е нов и сакам да видам што ќе излезе од целава фама пошто мислам дека некој го држи од позадина, а ако излезе дека е Бранко, секако дека нема да го гласам па макар најдобар да е, пошто комуњар е комуњар, сега и увек.
Ванковска не земала ливче за претседателски. Исто како Артан Груби . Мора Димитар и Левица веднаш да се дистанцираат од оваа. Крмов веќе повика на масовно гласање и никаков бојкот да нема !.
За социјални случаи во ред да им се даде помош додека застанат на нозе.
Исто гомно се и Вмровците со наративот
Сакаш да остане Сдс или не ?
Што,немаме други опции?
Мора истиот шлајм Сдс-Вмро
Имам чувство дека избориве се Македонци против сите. Мислам дека ќе успееме сами да се избориме па дури и да немаме реална потреба од УЧК лајт да правиме влада иако нели мора јер соживот. Во секој случај после изборите ќе треба да се ре-едуцираат сите малцинства.
Прегледај го приврзокот 416042
До сега има 28 000 повеќе излезени гласачи на парламентарни, би требало да има околу 80-90 000 плус гласачи од прв круг до 19 часот.
Не го можам Миленко, но за овој гадов од десно што не прозборе македонски ми е Мистер Универзум.