- Член од
- 19 февруари 2023
- Мислења
- 2.775
- Поени од реакции
- 5.713
Ќе има цензус и без нив.А што очекуваат „брачата„ од негласањето? Ќе нема цензус, ќе пропаднат изборите, нешто „трето„?...
Ќе има цензус и без нив.А што очекуваат „брачата„ од негласањето? Ќе нема цензус, ќе пропаднат изборите, нешто „трето„?...
Како дојде до резултатот СДС + ЗНАМ = 36 што во гласови му доајџа некаде околу 290.000 (ако претпоставиме дека за еден пратеник треба 8.000 гласови), а на претседателските СДС + ЗНАМ освоија 260.000 ? ? ?Ај да се поправам од оваа груба прогноза пред неколку месеци. После првиот круг нормално работите се мењаат и моето мислење исто.
ВМРО 51
СДС 28
ДУИ 15
ВЛЕН 10
ЛЕВИЦА 8
ЗНАМ 8
ГРОМ компир
“трето“А што очекуваат „брачата„ од негласањето? Ќе нема цензус, ќе пропаднат изборите, нешто „трето„?...
Бар за себе да си изгласаа нешто. Багра неспособна.
Едниот уште од сега си подаде рака со човек што у живот не се појавил у исти кадар со Македонско знаме и отворено е за голема Албанија.И сега што се одлучи? За кој да гласаме утре, ВМРО или Левица?
@Darling што викаш ти?
Точно е...во Кичево 170 одбиле да гласаат....Тазе информација, ако по утрото се познава денот тогаш се спрема бојкот на претседателските избори од страна на албанците. Што имам другари во избирачки одбори ми кажаа дека албанците болни и изнемоштени гласаат за парламентарни, а одбиваат да гласаат за претседател.
Значи ги пуштила Агелер низ вода?
Очекувано!
Европскиот фронт на дело.Низ Чаир пораки за не гласање
Ако си муслиман не гласај
Прегледај го приврзокот 415902Прегледај го приврзокот 415903Прегледај го приврзокот 415904Прегледај го приврзокот 415905Прегледај го приврзокот 415906
Не гласајте браќа
Јас ќе гласам уште рано сабајле
Како Сухои су 25 што пушта ракети врз Радуша, така јас ливчето.
Се работи за секта со права што не ги заслужува после 500 години масакри врз христијаните.Европскиот фронт на дело.
Или сепак се работи за руско влијание и српски тајни служби?
Деновиве разговарав со доста видни луѓе од Дуи(Кичево е центарот на Дуи)...и сите ја вртат истата приказна за криза која ќе трае до на есенОчекувано!
Што мислиш, што следува понатаму?